Internationellt känd körledare från Storbritannien kommer till Sollentuna

Tim Uffindell, en av körledarna för Soul Children i Storbritannien, kommer till Edsbergskyrkan i Sollentuna församling i april för workshop och konsert. 

- Tim är en otroligt duktig körledare med smittande energi och unik förmåga att få unga talanger att ta tillvara på och utveckla sin musikalitet. Han är grym helt enkelt, säger Ulrika Dabo, musiker och körledare för bland annat Sollentuna Soul Children i Sollentuna församling.

Det var i höstas när Sollentuna Soul Children var på den internationella Soul Children festivalen i Oslo som Ulrika Dabo fick upp ögonen för hur Tim Uffindell fångade och entusiasmerade samtliga 1600 tweens och ungdomar som besökte festivalen.

En helt grym körledare. Han var på scenen och ledde alla i Oslo, och både jag och ungdomarna blev förälskade helt enkelt. Så jag kontaktade honom och det landade i att han kommer till oss i Sollentuna en helg för workshops och konsert med våra Soul Children och Soul Teens i Sollentuna. Tror det är första gången han gör detta i Sverige. Det ska bli så kul.

Workshop och konsert
Fredagen 21 april blir det en workshop för Teens 15-19 år

Lördagen 22 april blir det en heldag fylld av sång, dans och gemenskap för Soul Children 11-14 år. Vi bjuder även in körsångare 9-10 år som vill haka på denna roliga lördag. På eftermiddagen ansluter ungdomarna i Soul Teens, och dagen avslutas med en konsert i Edsbergskyrkan kl.16.00

Om man har åldern inne (från åk.3) och vill haka på körhelgen så är man välkommen att anmäla sig till Sensus – även om man inte ingår i någon av våra körer:

https://www.sensus.se/kurser-och-evenemang/kordag-med-tim-uffindel-fran-uk-2023-301935/

 

 

 

 

Mer info om Tim Uffindell:  https://www.timuffindell.co.uk/

 

Soul Children är en körrörelse som riktar sig till tweens mellan 10-16 år. Repertoaren är bred och består bland annat av gospel, pop och soul. Körerna strävar efter hög musikalisk nivå och har ofta rörelser och koreografi till sina låtar. www.soulchildren.se