Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan Sollentuna Besöksadress: Sköldvägen 10, 19147 SOLLENTUNA Postadress: BOX 13, 19121 SOLLENTUNA Telefon:+46(8)50551300 E-post till Svenska kyrkan Sollentuna

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Planera dopdagen

När du bokar dop på hemsidan kan du välja kyrka, lokal för dopkalas och även låna en dopklänning. Läs mer om hur det fungerar här.

Det är enkelt att planera dopdagen!

Här på hemsidan kan du boka och planera dopdagen. Du kan du i lugn och ro se dig omkring virtuellt i församlingens kyrkor, ta del av information om olika lokaler för dopkalas och se bilder av lokalerna. Du kan även se bilder av de dopklänningar du kan låna. När du har besämt dig, är det bara att boka. 

Lokal för dopkalas

När du bokar dopet, kan du förutom att välja datum, tid och kyrka också lägga till lokal för dopkalas, det vare sig om du vill ordna med maten själv eller om du tar hjälp av en cateringfirma. Alla lokalerna har kök med faciliteter som kyl, frys, spis, porslin och diskmaskin, även om de varierar i storlek. 

Kostnad: Det är gratis att låna lokal såvida man är medlem i Sollentuna församling. Är man inte hemmahörande i församlingen, kan man hyra lokalen för 400 kronor.

Här får du veta mer om olika kyrkor och lokaler

Dopklänning

Samtliga kyrkor har dopklänning att låna ut. Lån av dopklänning är även det ett tillval du gör när du bokar dopet. Mer information och bilder av dopklänningarna hittar du här