Alpha

Alpha-kursen är till både för dig som tror eller dig som inte vet vad du ska tro på, men vill utforska de stora frågorna i livet. Kursen sker under avspända former och man lär sig om kristen tro, samtidigt som man har roligt och får nya vänner. Start med introduktionsmiddag den 9 mars. Anmäl intresse via kummelby@svenskakyrkan.se så blir du informerad. Onsdagar klockan 18.30-21.00 i Kummelby kyrka.

Tid: Onsdagar kl 18.30-21.00. Start med introduktionsmiddag den 9 mars.
Plats: Kummelby kyrka
Info och anmälan: kummelby@svenskakyrkan.se,
William Grönroos, 070-606 37 54

• Alphakursens innehåll

• Praktisk information om Alpha

• Anmäl dig till Alpha

• Broschyr om Alphakursen hösten 2022

• Intervju med tre tidigare deltagare

• Alpha-reklamblad

• Beta

Fakta alpha

Kummelby kyrka
Besöksadress: Sollentunavägen 83
Postnummer: 191 40 Sollentuna

Läs mer om Alpha
www.htb.org.uk

GDPR

GDPR utläses General Data Protection Regulation och är en lag som gäller över hela EU från och med 2018-05-25. Översatt till svenska så blir GDPR Dataskyddsförordningen. I Sverige ersätter GDPR Personuppgiftslagen (PUL).