Foto: IKON

Var kreativ!

Våga visa eller upptäcka din kreativitet. Skapa i olika material som du redan känner till, eller våga prova något helt annat.

Solberga kyrkliga arbetskrets

Gruppen tar en paus under Coronatiden! Vi syr, umgås kring kaffekoppen och förbereder för nästa års försäljning. Solberga församlingshem måndagar jämn vecka kl.10.00

Sticka och skicka

Hålta församlingshem fredagar udda veckor klockan 11. Sticka och skicka är ett koncept som handlar om hjälpstickning – att bidra till att värma världens utsatta. Vi träffas och stickar mössor, tröjor med mera.

Sjung i kör!

Musik skall byggas av toner, röster, lek, spel och glädje. Framför allt av glädje! Välkommen gamla såväl som nya körmedlemmar! Här finns våra vuxenkörer samlade.

Kontakta oss

Vill du boka ett dop, gifta dig, prata med en präst? Har du frågor om gravar eller undrar något om vår verksamhet? Välkommen att höra av dig till oss!