Foto: Frida Larsson

Om oss

Många träffpunkter för små och stora. Mötesplatser för glädje och stillhet, växt och mognad - med engagerade människor, goda samtal, sång och musik, ett rikt och varierat gudstjänstliv - det är våra församlingar.

Om Solberga pastorat

dator, tangentbord, expedition

Råd och nämnder

Vi är med och leder församlingen. Planerar, förvaltar byggnaderna, tänker kring mål och uppdrag, beslutar om budget, och mycket annat. Vi engagerar oss även i församlingsarbetet, deltar i våra gudstjänster, och träffas och har trevligt. Kontakta oss gärna!

välkommen att kontakta Expeditionen

Telefon: 0303-669 60. Boka dop, vigsel, begravning samt allmänna frågor.
Besöks- och telefontid:  Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10-12.
Övriga tider svarar vi i mån av tid.

Har du frågor om gravar eller gravskötsel? Kontakta Yvonne Haag tfn. 0303-669 64.

E-post: solberga.pastorat@svenskakyrkan.se

Besöksadress: Solberga pastorat, Bagarevägen 9, 444 65 Jörlanda
Fakturaadress: Solberga pastorat, Fack 77800423, Box 15018, 750 15 Uppsala

LÄS VÅR FÖRSAMLINGSINSTRUKTION

Om du vill läsa mer om hur vi tar oss an vårt fyrfaldiga uppdrag - gudstjänster, undervisning, diakoni och mission - kan du bläddra här på hemsidan, eller läsa vår församlingsinstruktion. Där står det vad vi anser är viktigt att vara och göra på vår plats på jorden.