Gudstjänster

Att fira gudstjänst är en av församlingens grundläggande uppgifter och i Solberga pastorat - Solberga, Jörlanda och Hålta församlingar - firar vi gudstjänst flera gånger i veckan.

Livesändning Gudstjänst - Solberga

Gudstjänsterna från Solberga kyrka direktsänds via hemsidan. Även om Jörlanda slutar sina sändningar kommer Solberga att fortsätta.

Digitalt arkiv - inspelade gudstjänster m.m.

Här finner du inspelade gudstjänster, predikningar, fördrag, barnprogram m.m. Både video och enbart ljud. Gudstjänster från Hålta kyrka som direktsänts digitalt finns på Facebook. (www.facebook.com/SolbergaPastorat)

Brödet som vi bryter...

I våra församlingar är oblaterna som används vid nattvarden normalt inte glutenfria. Det finna dock alltid glutefria att tillgå. Säg till så får du en sådan istället.

kyrkskjuts

Du som är församlingsbo kan resa med kyrkskjutsen till och från alla gudstjänster i pastoratet. Du beställer skjuts senast klockan 20.00 dagen innan gudstjänst till Taxi Pelle på telefon 0303-634 44. Kostnad 20 kronor per väg och resande som betalas till chauffören.

Appen Kyrkguiden

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan och planera gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Swisha din gåva

Du vet väl att du kan lämna kollekt, gåvor och göra betalningar med Swish? Våra swishnummer hittar du här.

Kyrkor och mötesplatser

Solberga pastorat har fyra kyrkor. Heliga rum för bön och eftertanke, där man kan finna stillhet och ro, och känna historiens vingslag.