Verksamheter för alla åldrar

Vill du prata om Gud med andra? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Är du nybliven förälder som vill träffa andra föräldrar eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker? Här kan du läsa mer om vår verksamhet - välkommen!

barn & familj

Barn & familj

Leka och sjunga, skratta och gråta, tala allvar och prata strunt. Kom och var med!

Ungdom

Häng med oss! Oavsett om du gillar tårttävling, lovsång eller spel är du en del av gemenskapen.

vuxenverksamhet

Vuxenverksamhet

Det finns något för alla i kyrkan. Pilgrimsvandra, sjunga, måla, fika, umgås, prata om bibeln, äta middag eller be tillsammans.

musik & körer

Musik och körer

Det finns körer för alla typer av sångare. För barn, ungdomar vuxna. Har du sjungit länge eller alltid längtat efter att få börja? Vill du sjunga varje vecka eller bara ibland? Välkommen till oss!

Ord, händer, bokstäver

Engagera dig!

I Svenska kyrkan kan man engagera sig och vara medarbetare på många sätt. Vi behöver regelbundet volontärer för enstaka tillfällen eller längre perioder. Det kan handla om att vara kyrkvärd, hjälpa till med kyrkfikat, vara ledare i en gruppverksamhet, eller hjälpa till med läxor.

Någon att prata med

Ibland är livet inte så lätt att leva. Det kan vara till stor hjälp att tala med någon utanför den närmaste bekantskapskretsen. Våra präster och diakoner är utbildade lyssnare med tystnadsplikt. Välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

Vill du boka ett dop, gifta dig, prata med en präst? Har du frågor om gravar eller undrar något om vår verksamhet? Välkommen att höra av dig till oss!