Foto: Alex & Martin/IKON

Ungdom

Vill du hänga med kompisar, spela i band, lära dig mer om Gud, sjunga eller behöver du någon att prata med? För dig som går i högstadiet och uppåt.

Chosen Teens i Hålta

Håltas ungdomsgrupp Chosen Teens samlas ungefär en gång i månaden i Hålta församlingshem. Följ oss instagram: chosen.teens

Ungdomsgrupp

"Jösta" i Jörlanda & Stora Höga

För dig som går i åk. 7 och uppåt. Jörlanda församlingshem eller Kyrkans Hus i Stora Höga fredagar ojämna veckor klockan 18.30-22.30 (Drop-in från 18:30-19.00) . Vi umgås, hänger, gör häftiga grejer och lär oss mer om tro & liv. För att se var vi är och vad vi gör - följ oss på instagram: jostaofficial.

Ungdomskörer

Vi får utmaningar, vi tränar våra röster, vi övar och utvecklas. Vi skapar en gemenskap, och vi skrattar och har roligt. Här finns våra ungdomskörer samlade. Välkommen!

Fredagshäng i Kode

För dig som är 13 år eller äldre. Välkommen att fredagshänga i församlingens lokal NiKODEmus. Vi fikar, pratar om livet och det vi tror på. Ibland lånar vi Tunge gympasal, eller bjuder in intressanta gäster. Fredagar jämna veckor 17.00-21.00

Ung ledare

Ung ledare

En ledareutbildning för dig som är konfirmerad i kyrkan och vill fortsätta att vara en del av gemenskapen, lära dig mer om att vara en ung ledare i kyrkan och åka med på roliga läger. NiKODEmus torsdagar kl.18.30-20.00

Vill du prata med någon?

Ibland kan allt kännas skit helt enkelt. Något oväntat kan ha hänt. Något blev inte som det skulle eller som du ville. Det finns många gånger då det kan vara skönt att få prata med någon.

Ord, händer, bokstäver

Engagera dig!

I Svenska kyrkan kan man engagera sig och vara medarbetare på många sätt. Vi behöver regelbundet volontärer för enstaka tillfällen eller längre perioder. Det kan handla om att vara kyrkvärd, hjälpa till med kyrkfikat, vara ledare i en gruppverksamhet, eller hjälpa till med läxor.