Sommarkonfirmation

Det finns lite olika valmöjligheter för dig som konfirmand i Simrishamns församling. Oavsett vad du väljer så innebär konfirmationstiden en spännande upplevelse med samtal om livet och tron, om Gud, Vad Jesus ville, om kärlek, hur vi är mot varandra. Vi lyssnar på musik och sjunger, gör upplevelsevandringar, åker på resor eller läger med mera. Fyll i anmälningsblanketten och gör ditt val senast den 7 september och skicka den till Svenska kyrkan i Simrishamn.

Alla som vill är välkomna att prova på att vara med på träffarna, också du som inte är döpt eller tillhör Svenska kyrkan. Tillhör du en annan religion står du bara över själva konfirmationsmomentet i slutet av konfirmandtiden (man behöver alltså inte vara kristen för att få vara med!). För dig som inte är döpt, men vill bli det, kommer denna möjlighet att erbjudas under konfirmandtiden.
Vem får vara med?
Du läser koncentrerat under några veckor
Du åker på en spännande lägerresa
Du behöver inte bekymra dig för skolarbete
Fördelar med sommarkonfirmation
Lägerkonfirmation
Konfirmationstiden börjar efter skolan slutat för sommaren och varar tre veckor. Vi talar om livet och tron, får bekanta oss med Jesus och vad han stod för, grillar och sjunger, löser dilemman och har givande diskussioner. En vecka åker vi på läger. Ett utmärkt alternativ för dig som har olika aktiviteter under terminstid, men har sommaren fri. Vi träffas dock ett par gånger redan under terminstid och bekantar oss med varandra.
Sommaren 2009
Sommarkonfirmation
Simrishamn