Solen lyser igenom de gröna och gula trädkronorna.

Sorgbearbetning

Har du sorg eller förlust i livet som gör ont och begränsar dig? Då kan en kurs i sorgbearbetning lära dig att arbeta med din sorg och förlösa sorgen så du kan må bättre och i stället lägga kraft och fokus på framtiden. 8 söndagskvällar i Kullavikskyrkan med start 13/2.

Har du sorg eller en förlust i livet som gör ont och begränsar dig?
Det kan vara flera förluster eller sorger men som gör att du ibland eller för det mesta mår dåligt på något sätt. Då vill jag gärna erbjuda dig att gå kurs i sorg och förlustbearbetning. Där får du lära dig hur du kan arbeta med din sorg och förlösa sorgen så du kan må bättre och känna att du nu har tagit bort det tunga och svåra i ditt liv och i stället lägga kraft och fokus på framtiden.

Kursen heter SorgbearbetningTM och där får du lära dig ett verktyg som du har nytta av i ditt liv också framöver. Du lär dig hur du kan ta hand om dina känslor och hur du kan förlösa dem. Du tar hand om allt du önskar skulle ha varit annorlunda, allt du önskar du gjort mer av och allt du önskar du gjort bättre i den eller de relationer som du har eller har haft i livet. Det är ofta vi fastnar i dessa tre frågeställningar som gör att vi inte kan gå vidare i vår sorg eller förlust. Relationer kan vara till någon närstående som avlidit, en skilsmässa, sjukdom, arbetslöshet, barn som flyttar hemifrån, ett husdjur som har avlidit.

Är du intresserad av att gå denna kurs och anmäla dig eller vill veta mer så hör av dig till mig!

Dagar: 8 Söndagar med start den 13 februari - 13/2, 20/2, 27/2, 6/3, 13/3, 20/3,  27/3, 3/4.
Tid: Kl. 19-21
Var: Kullavikskyrkan