Prova sjung: COUNTRY

Ny projektkör på nytt roligt tema. Häng med, vi startar 21 augusti. Alla oavsett sångvana är välkomna att vara med under 5 veckor. Denna gång sjunger vi country.

Anmälan: formuläret nedan.
Start: 21 augusti.
Konsert: 22 september.
Körledare: Kim Kehlmeier.
Övrigt: Begränsat antal platser, först till kvarn. Info och anmälan här nedan.

Konceptet ”Prova sjung” passar för alla. Man behöver  inte ha någon sångvana eller notkunskap, utan vi sjunger för att det är roligt.

”Prova sjung” är en kör i projektform där alla, oavsett sångvana, är välkomna att sjunga tillsammans. Kören är kostnadsfri att delta i och vi avslutar med en konsert inför en förhoppningsvis fullsatt kyrka tillsammans med fantastiska musiker.

Sång och musik är en kraftkälla och en hälsoboost, och att sjunga i kör är något 
av det roligaste man kan göra!

Under ledning av Kim Kehlmeier. 

Bra att veta: Alla medverkande får del av stäminspelningar och textblad (så man kan öva på egen hand vid behov och önskemål). Det krävs ingen sångvana för att vara med, utan bara glädjen att få sjunga. Medverkan i projektet är kostnadsfritt. Begränsat antal platser i kören.

Vi kommer att sjunga: Back to my roots, Will the circle be unbroken, From this moment on, Down to the river to pray, Open your heart samt Blowing in the wind. 

För övriga frågor, kontakta Kim!

Intresseanmälan "Prova sjung Country"

Extern integritetspolicy

För oss inom Svenska kyrkan är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.