Närbild på en ungdomskör som sjunger. Några har armarna i luften.
Foto: Alex & Martin /Ikon

Prova sjung: GOSPEL

Lördag 2 mars kl. 18.00 i Släps kyrka är du välkommen till gospelkonsert med Prova-Sjung-Gospel-kören. Att sjunga i vår Prova Sjung-kör är ett spännande koncept där alla oavsett sångvana är välkomna att vara med under 5 veckor med start 24 januari. Denna gång sjunger vi gospel. OBS: FULLT!

”Prova sjung” är en kör i projektform där alla, oavsett sångvana, är välkomna att sjunga tillsammans. Kören är kostnadsfri att delta i och vi avslutar med en konsert inför en förhoppningsvis fullsatt kyrka tillsammans med fantastiska musiker.

Sång och musik är en kraftkälla och en hälsoboost, och att sjunga i kör är något
av det roligaste man kan göra!

Under ledning av Kim Kehlmeier.

Övningar och konsert: Vi träffas på onsdagar kl. 19-21 med start v 4. Konsert lördag 2 mars kl 18. Vi övar heldag den 2 mars.

Bra att veta: Alla medverkande får del av stäminspelningar och textblad (så man kan öva på egen hand vid behov och önskemål). Det krävs ingen sångvana för att vara med, utan bara glädjen att få sjunga. Medverkan i projektet är kostnadsfritt. Begränsat antal platser i kören.

För övriga frågor, kontakta Kim!

Intresseanmälan "Prova sjung Gospel"

Extern integritetspolicy

För oss inom Svenska kyrkan är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.