Nu erbjuder vi drop-in-dop

Boka drop-in-dop lördagen den 28/8 kl. 10-14 i Kullavikskyrkan. Det går också bra att droppa in samma dag, men det kan bli kö. • Vi ordnar med präst, sång och musik. • Vi gör festligt i kyrkan med blommor. • Vi bjuder på dopkalas med fika efteråt. • Dopklänning finns att låna (ca 3-6 månader)

Vad är ett drop-in-dop?
Ett drop-in-dop behöver du inte planera för eller boka i förväg. Det passar för dop av barn, ungdomar och vuxna. Liksom andra dop kostar inte ett drop-in-dop någonting.
Vi börjar med ett kort dopsamtal med prästen, sedan blir det dopgudstjänst och efteråt dopkalas.

Boka tid eller droppa in?
Boka dop på tel: 0300-32 35 50/saro.pastorat@svenskakyrkan.se. Då får ni en tid ni ska komma. Ni kan också välja att droppa in samma dag, men då kan det bli kö och väntetid.

Litet eller stort dop?
Ni kan komma själva i närmsta familjen eller ta med släkt och vänner. Observera folkhälsomyndighetens rekommendationer på max 50 besökare.

Dopkalas efteråt
Efter dopgudstjänsten välkomnar vi er till ett dopkalas i vårt nya fina café. Här bjuds på tårta, kaffe/te, festis, fruktpuré och majskrokar. Vi har nötförbud i våra lokaler.

Tänk gärna på detta
• Den som vill döpas som vuxen ska ta med legitimation.
• Om den som ska döpas är under 18 år behöver du uppge barnets personnummer och ta med samtliga vårdnadshavares legitimation. Tänk på att ta med undertecknat samtycke från vårdnadshavare som inte är med vid dopet.

Det är vi som jobbar under dagen!