Lunchprogram

Här hittar du veckans lunchprogram för våra tre kyrkor. Ofta bjuder vi på sång, musik eller föreläsning i samband med lunchen.

Lunchmusik

På tisdagar ses vi i Släps kyrka kl. 12.00 för en stunds musik i olika genrer med Lasse Nordung och gästande musiker. Efteråt serveras lunch i församlingshemmet för 50 kr.

Torsdagslunch i Vallda

Torsdagar kl. 12.00 i Vallda församlingshem. Lunch, kaffe och kaka för 50 kr. Ibland har vi musikunderhållning eller föreläsning efter maten.

Café Bryggan i Kullavik

Café Bryggan är platsen för gemenskap där man kan ta en god kopp kaffe, en fika eller träffas för en lunch. Öppet måndag & torsdag kl 10-16, tisdag kl 10-17.30, onsdagar kl 13-16 och fredagar kl 10-13. Söndagar jämna veckor kl 12-17. Reservation för ev. ändringar. Torsdagar kl 13 lunchprogram. Läs mer!