Sommarlovskul i Kullavikskyrkan

Häng med på ett härligt dagläger med kompisar, lek, bad, sång, pyssel, god mat och utomhusvistelse. För barn födda 2010-2012.

Plats: Kullavikskyrkan.
Datum: 10-12 augusti 2022.
För vem: Barn födda 2010-2012.
Tider: Kl. 8.00-17.00, Drop in med frukost kl. 8-8.45.
Kostnad: 300 kr inkl. all mat. (Vid behov finns ekonomiska medel att ansöka om, samt hjälp med samåkning).
Ledare: Sara W, Maria R, Michaela, Sara J, Anna E.
Anmälan: Formuläret nedan.
Sista anmälningsdatum: 1 augusti. ”Först till kvarn…” (begränsat antal platser).
Kontakt: Sara Wickstrand, tel: 031-788 73 22.
sara.wickstrand@svenskakyrkan.se

OBS! Vi följer förstås Folkhälsomyndighetens restriktioner ang. symtom och sjukdom. Därför kan vi ockå komma att ställa in med kort varsel.

Anmäl dig här!

Extern integritetspolicy

För oss inom Svenska kyrkan är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.