HOPP & TRÖST - Allhelgonahelgen i våra kyrkor

Vi välkomnar till öppen kyrka med möjlighet till pratstund, ljuständning och musik​ samt gudstjänst och musikgudstjänst. Årets minnesgudstjänster kommer att se lite annorlunda ut. Vi bjuder in till flera mindre andakter istället, och p.g.a. Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att samla max 50 personer kan vi inte ha dessa öppna för allmänheten. ​

Allhelgonahelgen i Vallda

Årets minnesgudstjänst kommer att se lite annorlunda ut. Vi bjuder in till flera mindre andakter istället, och p.g.a. Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att samla max 50 personer kan vi inte ha dessa öppna för allmänheten. ​Vi välkomnar istället till öppen kyrka med möjlighet till pratstund, ljuständning och musik​ i Vallda kyrka fredag 30/10 kl. 13-18 och lördag 31/10 kl. 12-18. Välkommen till gudstjänst på lördag 31/10 kl. 11.00.

Allhelgonahelgen i Släp och Kullavik

Årets minnesgudstjänst kommer att se lite annorlunda ut. Vi bjuder in till flera mindre andakter istället, och p.g.a. Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att samla max 50 personer kan vi inte ha dessa öppna för allmänheten. Dock finns några platser i Släps kyrka på lördag 31/10 kl. 16.30 och 17.30. ​Vi välkomnar också till öppen kyrka i Släp på fredagen den 30/10 kl. 12-18 med möjlighet till pratstund, ljuständning och musik​. I Kullavikskyrkan välkomnar vi till musikgudstjänsten "Himlasånger" kl. 11.00 på söndag 1/11.