En hyllning till rösten - 19-21 april

Rösten är ett av våra viktigaste instrument för att kunna uttrycka tankar och känslor. Under en helg i Släp kan du förkovra dig i ämnet tillsammans med sångpedagog Åsa Winald, musiker och körer.

Föreläsning
Fredag 19/4 kl. 18.00 i Släps kyrka

Rösten - En av kroppens viktigaste funktioner. Hur fungerar den? Varför? Vad har den att säga oss? Vad ska man göra om den inte fungerar? Varför är den så viktig? Hur många sätt kan man låta på? Nyfiken på röstens funktion och möjligheter? Åsa Winald tar oss med i röstens förtrollade värld. Välkomna!

Konsert x 2
Lördag 20/4 kl. 16 & 18 i Släps kyrka 

Akt 1, kl. 16.00: Klassiskt, jazz, musikal och egen musik av och med Åsa Winald och gästande pianister. Fika i pausen.
Akt 2, kl. 18.00: ”Yentl -yeshivapojken” BerättarMusikal om att hitta sig själv i en värld som styrs av motsättningar och kärlek. Historia av Isaac Singer, musik av Michel Legrand. Framförs av Åsa Winald och Daniel Linden. 

Folkmusik & kör
Söndag 21/4 kl. 17.00 i Släps kyrka 

Folkmusikmässan ”I Välsignan och fröjd” av Alf Hambe och Hans Kennemark framförs av Vallda kyrkokör och Rejoice. Rikard Flink -sång, Mirjam Simonsson och Hanna Austern -fiol, Andreas Gustafson -bas, Maria Blåberg -flöjt, Rebecka Palmgren Ashour -piano, Lasse Nordung -orgel. Allt under ledning av Kerstin Axelsson.