Bibelstudier i pastoratet

Upptäck mer av Bibeln tillsammans med andra. Alla våra bibelstudier passar både för nybörjare och för dig som vill gräva djupare.

SLÄP - Tisdagar kl. 16.30-18.00. Start 16/1.
Bibelstudier med Ciccie Pernveden Malm, präst.
Vi fortsätter gräva djupare i Bibeln med hebreiskan som hjälp. Den här 3:e terminen läser vi Ords 31 om den kompetenta kvinnan. Bra om du varit med i nån av de tidigare kurserna. Välkomna!

KULLAVIK - Torsdagar kl. 10.30-11.45.
Under februrari/mars så är bibelstudiet jämna veckor med Ciccie Pernveden Malm och ojämna veckor leder gruppen sina egna bibelstudier.
Bibelstudium med Annika Olsson, präst.
Under våren kommer vi se och få inspiration av hur Daniel klarade av alla provningar i sitt liv. En spännande historia som vi kan lära oss mycket av!

VALLDA - Torsdagar kl. 13.30-15.00 i Vallda församlingshem med start 14 april.Vi ses i Lilla salen i församlingshemmet (efter lunchen för de som är med på den). Bibelstudium med Annika Olsson, präst.
Under våren kommer vi inspireras av Paulus och hans glädje och lycka att sprida evangeliet från fängelset i Rom! Filipperbrevet är fyllt av tacksamhet och glädje trots hans egen förfärliga situation som dödsdömd för att han sprider Evangeliet.