Foto: Arne Hyckenberg

Sommarkonfa läger 2

17-25 juli 2022 åker vi på ett längre läger till Gransnäs som ligger vackert beläget vid Assjön i norra Småland. Uppstart i slutet av november 2021.

Sommarkonfirmation med uppstart i slutet av november 2021. Vi åker på ett helgläger 18-20 februari och har träffar under vårterminen.

På sommaren åker vi på ett längre läger till Gransnäs som ligger vackert beläget vid Assjön i norra Småland. Allting avslutas med en konfirmationsgudstjänst
i Uppenbarelsekyrkan.

Datum Sommarkonfa läger 2
Datum för hösten 2021 och våren 2022 kommer inom kort
17 juli- 25 juli (Gransnäs)
26-27 juli ledigt
28-29 juli hemmadagar
31 juli konfirmation kl 11.00 i Uppenbarelsekyrkan

Anmälan anmälan öppnar tisdag 1 juni kl. 09.00

Obs! begränsat antal platser

Karin Aldén

Saltsjöbadens församling

Mer om Karin Aldén

Föräldraledig till och med 31 december 2021

Om konfirmation

Vanligtvis konfirmeras man under det läsår som man går i åk 8, eller det år då man fyller 14 eller 15. Om du går i 9:an eller är äldre så går det också bra att konfirmeras, antingen i den vanliga konfirmationsgruppen eller enskilt.

För dig som är medlem i Saltsjöbadens församling är våra alternativ helt gratis. För dig som är skriven i en annan församling utgår en kostnad.

ledare

Konfirmandgrupperna leds av präster, pedagoger och av unga ledare, som nyligen varit konfirmander själva och som gått församlingens ledarutbildning. Församlingens konfirmationsarbete drivs utifrån Svenska kyrkans riktlinjer.

Covid-19

Vi hoppas och tror att dessa konfirmandalternativ ska vara genomförbara i en ljusnande framtid, men tider, platser och träffar kan komma att påverkas av
eventuella restriktioner vilka vi givetvis kommer att förhålla oss till.