Boka doptid

Sök lediga doptider i Roslagens västra pastorat och gör din bokningsförfrågan via hemsidan eller kontakta oss för att boka tid för dop. Observera att din bokning inte är genomförd förrän du fått en bokningsbekräftelse från oss.

Information med anledning av Dataskyddsförordningen
När du bokar ett dop godkänner du att vi behandlar era uppgifter för att fullgöra/uppfylla relevanta åtaganden mellan oss, som exempelvis att skicka ut information och bjuda in till verksamheter. De uppgifter som behandlas är namn, personnummer, adress, e-postadress och ev telefonnummer. Den rättsliga grunden för denna behandling är intresseavvägning. Efter dopet gallras uppgifterna.

'Här kan du läsa mer om hur Svenska kyrkan behandlar dina personuppgifter

Bokningsförfrågan dop

Sök lediga doptider och gör din bokningsförfrågan direkt här på hemsidan! När du skickat förfrågan får du direkt ett tack för din förfrågan via e-post. Du kommer sedan att få en bokningsbekräftelse via e-post inom de närmaste dagarna. Observera att din bokning inte är genomförd förrän du fått en bokningsbekräftelse från oss.

Gör så här:
Sök i kalendern nedan (klicka på länken)  och välj ett blåmarkerat datum i den. När du valt datum ser du vilken kyrka och vilka tider som är tillgängliga. Fyll sedan i alla uppgifter i fälten (rödmarkerade fält är obligatoriska).

Om du vill ha information om vilka dopkaffelokaler som finns tillgängliga väljer du "Ja" i drop-downlistan, så hör vi av oss med information om vilka lokaler som är lediga.

OBS! Vi välkomnar alla dopkandidater, såväl barn, unga som vuxna. Formuläret i länken avser bokningsförfrågan om dop för barn. Vill du döpas som ung eller vuxen kontaktar du expeditionen på tel. 0175-748 00.

Gör din bokningsförfrågan här.