Ringsjö församling

I mitten av Skåne hittar du Ringsjö församling med de tre kyrkorna; Hurva, Gudmuntorp och Bosjökloster. Vi firar gudstjänst i minst en av kyrkorna varje söndag och kyrklig helgdag.

Vårmusikgudstjänst med Ringsjö kyrkokör 29/5
Två brandmän står och tittar på ett sönderbombat hus.

Nödrop för Ukraina!

Det är krig i Europa. Rysslands invasion av Ukraina är ett brott mot allt det som Europa sedan andra världskriget kämpat för att upprätthålla. Hundratusentals människor har flytt över gränsen från Ukraina. Ännu fler är på flykt inom landet. Behovet av gåvor är stort och Act Svenska kyrkan arbetar nu tillsammans med lokala kyrkor både i Ukraina och i grannländerna. Våra medmänniskor behöver bland annat mat, vatten och hygienartiklar. Ditt stöd behövs! Swisha din gåva till 9001223, skriv AKUT. Din gåva går till katastrofinsatser och används där behoven är som störst. Vill du veta mer om vårt arbete för att hjälpa Ukraina klicka på ovanstående bild. Vi ber för varje människas rätt till ett liv i fred, trygghet och värdighet. Vi ber för Ukrainas befolkning!

Middagsbön för Ukraina

Varje onsdag kl. 12:00 finns vi på plats i Bosjökloster kyrka och leder en bön för Ukraina. Du är varmt välkommen att be med oss!

Varmt välkommen att delta i någon av församlingens gudstjänster!

31/5 kl. 14-16 Må bra café, Kyrkans hus i Bosjökloster

I samarbete med Höörs kommun bjuder vi på ett Må-bra-café. Anita Ewald spelar dragspel och sjunger. Fika serveras! Varmt välkommen!