Ringsjö församling

I mitten av Skåne hittar du Ringsjö församling med de tre kyrkorna; Hurva, Gudmuntorp och Bosjökloster. Vi firar gudstjänst i minst en av kyrkorna varje söndag och kyrklig helgdag.

Den 19 maj kl.11 avslutar barnverksamheten vårterminen med familjegudstjänst
i Hurva kyrka.
Ringsjö Kidz kommer att sjunga några sånger och vi har fokus på Gudspärlan.
Alla hälsas varmt välkomna!
OBS! Medtag egen picknickkorg till gemensam fika efteråt. Glass bjuder vi på!

Bibelgrupp

Vill du följa med på en resa genom Bibelns värld? Vi gör nedslag i spännande berättelser. Kanske kommer du både att skratta och gråta. Du behöver inga förkunskaper. Om du inte har en egen Bibel får du en av oss. Vår kyrkoherde Helene Öhman håller i samlingarna som äger rum Tisdag 19 mars, Onsdag 24 april och Tisdag 18 juni i Kyrkans hus kl 17-18.30. Vill du veta mer kontakta Helene Öhman, 070-6633753. Välkommen!

Bokcirkel

Vill du vandra med oss genom böckernas värld? Välkommen till vår bokcirkel som leds av Anna Nyman! Klicka här för mer information.

Gudstjänster

Varmt välkommen att delta i någon av församlingens gudstjänster! Klicka här för plats, datum och tid.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Under 2024 kommer vi att pröva att ge ut ett nyhetsbrev ett par gånger under året. Bland annat kommer det att innehålla en enkel kalender. Blir utfallet positivt är detta en kanal vi kommer att fortsätta med. Om du inte vil ha nyhetsbrevet längre finns det möjlighet att avprenumerera längst ner i nyhetsbrevet.

Nödrop för Ukraina!

Det är krig i Europa. Rysslands invasion av Ukraina är ett brott mot allt det som Europa sedan andra världskriget kämpat för att upprätthålla. Miljontals människor har flytt över gränsen från Ukraina. Ännu fler är på flykt inom landet. Behovet av gåvor är stort och Act Svenska kyrkan arbetar nu tillsammans med lokala kyrkor både i Ukraina och i grannländerna. Våra medmänniskor behöver bland annat mat, vatten och hygienartiklar. Ditt stöd behövs! Swisha din gåva till 9001223, skriv AKUT. Din gåva går till katastrofinsatser och används där behoven är som störst. Vill du veta mer om vårt arbete för att hjälpa Ukraina klicka på ovanstående bild. Vi ber för varje människas rätt till ett liv i fred, trygghet och värdighet. Vi ber för Ukrainas befolkning!