Other languages with Google Translate

Ringsjö församling

I mitten av Skåne hittar du Ringsjö församling med de tre kyrkorna; Hurva, Gudmuntorp och Bosjökloster. Vi firar gudstjänst i minst en av kyrkorna varje söndag och kyrklig helgdag.

Detta nummer sträcker sig från september till november. I detta nummer kan du bland annat läsa om gröna praliner och allhelgonahelgen.

Kyrkforum 3 2019

En paus i vardagsstressen! Musik och meditation i fridfullt kyrkorum. Vi ses tre tisdagar under hösten 22/10, 12/11 och 3/12. Välkommen till en stund där själen får vila ut!

22/10 KL. 18:00 SINNESROGUDSTJÄNST I BOSJÖKLOSTER KYRKA

Släpp middagspaniken! Kom till Hurva kyrka kl 17.00 torsdagen den 24 oktoberi. Vi firar en enkel Gudstjänst för stora och små. Därefter delar vi en måltid tillsammans i församlingshemmet. Det blir pasta med tillbehör! Släpp stressen! Låt oss ta hand om mat och disk! Kostnadsfritt! Välkommen gammal och ung, stor som liten!

24/10 KL 17:00 PASTAGUDSTJÄNST I HURVA KYRKA

Denna söndag bullar vår husmor Anna upp med gofika efter Gudstjänsten. Bakinspiration hämtas bland annat från receptsamlingen 'Bosjöklosters bästa kakrecept', en samling av nedskrivna godsaker som en gång sammanställdes av dåvarande Kyrkliga Syföreningen. Vi börjar med en Familjegudstjänst i kyrkan och därefter samlas vi för gemensam fika i församlingshemmet. Varmt välkomna!

27/10 KL. 11:00 FAMILJEGUDSTJÄNST MED AFTERNOON CHURCH BOSJÖKLOSTER KYRK

Tjugoförsta söndagen efter trefaldighet och dagens tema är 'Samhällsansvar'. Texterna handlar om att alla människor har fått i uppgift av Gud att hjälpa och ta hand om varandra och vår värld. Varmt välkomna!

10/11 KL. 18:00 TEMAGUDSTJÄNST I BOSJÖKLOSTER KYRKA

Denna torsdagsmorgon firar vi en enkel mässa tillsammans i Gudmuntorp kyrka och därefter äter vi frukost gemensamt. Ingen anmälan. Varmt välkommen!

21/11 KL. 9:00 FRUKOSTMÄSSA I GUDMUNTORP KYRKA