Other languages with Google Translate

Kontakt

Ringsjö församling Besöks- och postadress: Kyrkans Hus, Bosjökloster 105, 24395 Höör Telefon: +46(70)6633530 E-post till Ringsjö församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Ringsjö församling

I mitten av Skåne hittar du Ringsjö församling med de tre kyrkorna; Hurva, Gudmuntorp och Bosjökloster. Vi firar gudstjänst i minst en av kyrkorna varje söndag och kyrklig helgdag.

Lördagen den 19 januari kl. 16.00 kommer Py Bäckman och hennes pianist Rune Broberg leda körsångare (från Ringsjö kyrkokör, Hörbykören m fl) under en konsert i Gudmuntorp kyrka.  Py Bäckmans mest kända sånger kommer att framföras! Vill även du vara med och sjunga med är du välkommen att kontakta vår kyrkomusiker William Runnström på tfn 0730208856 eller william.runnstrom@svenskakyrkan.se för mer information. Söndagen den 20 januari kl. 11.00 kommer Py, Rune och körsångare att vara med under vår Gudstjänst i Gudmuntorp kyrka. Varmt välkommen att ta del av detta musikaliska äventyr!

KONSERT OCH GUDSTJÄNST MED PY BÄCKMAN I GUDMUNTORP KYRKA

Lördagen den 19 januari kl. 16.00 kommer Py Bäckman och hennes pianist Rune Broberg leda körsångare (från Ringsjö kyrkokör, Hörbykören m fl) under en konsert i Gudmuntorp kyrka. Py Bäckmans mest kända sånger kommer att framföras! Vill även du vara med och sjunga med är du välkommen att kontakta vår kyrkomusiker William Runnström på tfn 0730208856 eller william.runnstrom@svenskakyrkan.se för mer information. Söndagen den 20 januari kl. 11.00 kommer Py, Rune och körsångare att vara med under vår Gudstjänst i Gudmuntorp kyrka. Varmt välkommen att ta del av detta musikaliska äventyr!

Tredje söndagen efter trettonde dagen och vi firar mässa med temat Förintelsens minnesdag. Våra konfirmander är med under mässan och bygger upp dagens tema. Varmt välkomna!

27/1 KL 18.00 TEMAMÄSSA - FÖRINTELSENS MINNESDAG I HURVA KYRKA

Kostnadsfritt & ingen anmälan! Varmt välkomna!

MED KÄRLEKEN SOM DRIVKRAFT - MÖT GUDRUN SCHYMAN

Torsdagen den 31 januari kl. 18.30 delar Gudrun Schyman sina tankar om att vara människa. Vi möter henne i Kyrkan hus, Bosjökloster. Kostnadsfritt & ingen anmälan! Varmt välkomna!

Kl. 11.30 - 15.00 är det öppet hus med utdelning av dopgåva till alla barn döpta under 2018 samt bibelutdelning till alla 6-åringar.  Vi bjuder på fika! Varmt välkomna!

3/2 KL 11.00 FAMILJEGUDSTJÄNST I GUDMUNTORP KYRKA

Kl. 11.30 - 15.00 är det öppet hus med utdelning av dopgåva till alla barn döpta under 2018 samt bibelutdelning till alla 6-åringar. Vi bjuder på fika! Varmt välkomna!