Ringsjö församling

I mitten av Skåne hittar du Ringsjö församling med de tre kyrkorna; Hurva, Gudmuntorp och Bosjökloster. Vi firar gudstjänst i minst en av kyrkorna varje söndag och kyrklig helgdag.

Gudstjänster

Varmt välkommen att delta i någon av församlingens gudstjänster!

Må-bra-café 2023!

Har du längtat hela våren efter sommarens Må-bra-caféer? Då är det äntligen snart dags! Tisdagen den 13 juni kl. 13:30 kör vi åter igång med våra populära Må-bra-caféer utanför församlingshemmet Kyrkans hus i Bosjökloster. Samma härliga underhållning och samma goda kakor! Hjärtligt välkomna att må bra med oss i Ringsjö församling!

Nödrop för Ukraina!

Det är krig i Europa. Rysslands invasion av Ukraina är ett brott mot allt det som Europa sedan andra världskriget kämpat för att upprätthålla. Miljontals människor har flytt över gränsen från Ukraina. Ännu fler är på flykt inom landet. Behovet av gåvor är stort och Act Svenska kyrkan arbetar nu tillsammans med lokala kyrkor både i Ukraina och i grannländerna. Våra medmänniskor behöver bland annat mat, vatten och hygienartiklar. Ditt stöd behövs! Swisha din gåva till 9001223, skriv AKUT. Din gåva går till katastrofinsatser och används där behoven är som störst. Vill du veta mer om vårt arbete för att hjälpa Ukraina klicka på ovanstående bild. Vi ber för varje människas rätt till ett liv i fred, trygghet och värdighet. Vi ber för Ukrainas befolkning!