Barn och unga i Nätra-Sidensjö

Liten & Stor i Nätra-Sidensjö

Liten & Stor är en öppen verksamhet för barn i alla åldrar tillsammans med vuxen. Vi leker, sjunger, fikar*, skapar, umgås, lär och upptäcker. Det är en blandning av planerade och fria aktiviteter.

Miniorer Köpmanholmen

En grupp för barn i årskurs 2 & 3. Vi hämtar barnen på skolan och går tillsammans till Brukskyrkan för att äta mellanmål, sjunga, leka och pyssla.

Sångminiorer i Bjästa

En grupp för barn i förskoleklass till årskurs 2. Vi hämtar barnen på skolan och går tillsammans till församlingsgården för att äta mellanmål, sjunga, leka och pyssla.

Musik & lek i Köpmanholmen

Vi träffas och upptäcker musik, leker och pysslar tillsammans. Gruppen är för barn i förskoleklass och åk 1. Vi hämtar barnen på skolan och går tillsammans till Brukskyrkan där vi börjar med att äta mellanmål.

Juniorer

På måndagseftermiddagarna träffas vi i Brukskyrkan (Köpmanholmen) för att hitta på roliga saker tillsammans. Barnen går själv till kyrkan och börjar med ett mellanmål. Vi leker, bakar, pysslar och har andakter. Gruppen riktar sig till dig som går i åk 4-6 och är öppen både för dig som bor i Köpmanholmen och Bjästa.

ANMÄLAN TILL BARN- OCH UNGDOMSVERKSAMHET (max 15 barn i varje grupp, först till kvarn)

Vilken grupp anmäler ni ert barn till?

Mitt barn:

För oss inom Svenska kyrkan är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information som du anförtror oss med samt följer gällande lagar. Läs gärna mer om vårt arbete med GDPR: www.svenskakyrkan.se/ornskoldsvikssodra/gdpr

Vill du inte lämna personuppgifter i formuläret är du alltid välkommen att kontakta församlingen.