Other languages with Google Translate

Vuxna Adolfsbergs kyrka

Här kan du läsa mer om Gospelhelger, Sittgympa, Träffpunkt Nyfiket, olika musikevenemang, Earth-hour-mässa, Spa för själen och massa annat gott och blandat!

Välkomna!

Våffelcafé tisdagar kl. 13-16 Adolfsbergs kyrka 18/6-30/7

Här kan du stanna till och avnjuta frasiga våfflor med sylt och grädde i vårt mysiga café. Finns möjlighet att sitta både ute och inne. Vi har öppet alla tisdagar kl. 13-16 under vecka 25-31. Välkomna!

Välkommen till Adolfsbergs kyrka där Församlingskåren bjuder in till café-träffar kl. 14.00-16.00 varannan tisdag med fikaservering och trevliga lotterier. Nu har Nyfiket sommaruppehåll men återkommer till hösten 2019 med nytt program - se nedan!

Träffpunkt Nyfiket Adolfsbergs kyrka

Är du nyfiken på gospel eller vill sjunga i kör men kanske inte har möjlighet att öva varje vecka? Ta chansen – anmäl dig till vår gospelhelg i Adolfsbergs kyrka, 19–20 oktober! För dig som är van sångare eller aldrig tidigare har provat. Inga förkunskaper krävs! Deltagaravgift: 200 kr/person.

Gospelhelg i Adolfsbergs kyrka 19–20 oktober

Församlingskåren anordnar under årets gång bl.a. Café Nyfiket, församlingsresor och utflykter.

Församlingskåren Adolfsberg

Välkommen till vår populära sittgympa i Adolfsbergs kyrka, vi fikar tillsammans efter gympan. Nu har sittgympan gått på sommarledigt men kör igång den 2/9 kl 14-15 igen.

Sittgympa Adolfsbergs kyrka

Varje församling leds av en församlingsherde, som tillsammans med församlingsrådet ansvarar för den lokala verksamheten och gudstjänstlivet.

Församlingsrådet i Adolfsberg

Adolfinakören är en kör för daglediga i Adolfsbergs kyrka i Örebro. Inga förkunskaper behövs! Nu har Adolfinakören sommarledigt men kör igång igen den 28/8 kl 14.00!

Adolfinakören, Adolfsberg

Adolfsbergs församling

Adress:
Adolfsbergs församling
Glomman 127
702 30 Örebro.

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)

E-post:
adolfsbergs.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling på Facebook

Församlingens kyrka: