Ungdomsgruppen i Längbro

Vad händer efter konfirmationen? Vart tar man vägen då? Får jag vara med även fast jag inte är konfirmerad? Självklart får du vara med! Vi erbjuder dig som är ung en mötesplats för att umgås med andra och fundera över livet. Nu har vi tagit sommarlov men startar upp igen den 25 augusti med glasscafé!

Ungdomsgruppen riktar sig till dig som är 15 år och äldre. I gruppen kan du finna gemenskap i olika aktiviteter som till exempel bowla, gå på gudstjänst, fika, leka, laga mat, bara vara och mycket mer! Du har möjlighet att påverka innehållet i terminsprogrammet. Vi träffas varje Onsdag klockan 18.30 - 20.00 i Längbro församlingshem.

KVÄLLEN SER UT SÅ HÄR
18.30 Kvällen startar med drop in fika
ca 18.45 Kvällens program
20.00 Kvällen avslutas med kvällsbön

Unga ledare
Du behövs! Som ung i församlingen kommer du med nya perspektiv och med ny kraft i det befintliga arbetet. Det finns flera verksamheter att engagera sig i som till exempel i våra konfirmandgrupper. Alla som vill engagera sig som unga ledare erbjuds att gå en ledarutbildning och som finns i fler steg.

Andra sätt att engagera sig
Du är viktig! Vi vill vara fler delaktiga i församlingsarbetet. Till exempel kan man koka kyrkkaffe, bära ljus eller läsa text i gudstjänsten och mycket mer!

Therese Blixt

Örebro pastorat, Längbro församling, Församlingspedagog

Mer om Therese Blixt

Längbro Församling