Other languages with Google Translate

Drop in-dop i Örebro hösten 2019

Lördagarna 12 och 26 oktober är det drop in-dop i Örebro. Vi ordnar med präst, musiker och lokal – och bjuder på tårta!

Lördagarna 12 och 26 oktober håller vi öppet för barn, ungdomar och vuxna som vill döpa sig. Drop in betyder att du inte behöver boka tid i förväg. Dopet är personligt och individuellt oavsett ålder. Det är enkelt och nära och du kommer precis som du är.

drop in-dop 12 oktober klockan 11–14 i adolfsbergs kyrka

Adolfsbergs kyrka ligger på Glomman 127 i Örebro. Frågor? Välkommen att kontakta oss på telefon 019-15 45 00.

drop in-dop 26 oktober klockan 10–14 i S:t Mikaels kyrka

S:t Mikaels kyrka ligger på Hjärstavägen 33 i Örebro. Frågor? Välkommen att kontakta prästen Karin Maltén, telefon 019-15 47 56.

Helt kostnadsfritt

Prästen går igenom dopgudstjänsten med er och ni får möjlighet att välja psalmer. Dopklänning finns att låna om så önskas. Dagen är helt kostnadsfri. Vi ordnar med präst, musiker och lokal – och bjuder på tårta!

Ta med

Allt som behövs är giltig legitimation och viljan att bli döpt. Barn under 18 år behöver båda vårdnadshavares tillstånd för att döpas.