Foto: Johannes Frandsen/IKON

Drop in-dop i Örebro 2020: Här är alla datum!

Lördagarna 14 och 28 november 2020 är det drop in-dop i Örebro. Svenska kyrkan ordnar med präst, musiker och lokal!

Lördagarna 10 oktober samt 14 och 28 november håller vi öppet för barn, ungdomar och vuxna som vill döpa sig. Drop in betyder att du inte behöver boka tid i förväg. Dopet är personligt och individuellt oavsett ålder. Det är enkelt och nära och du kommer precis som du är. Ett dop i Svenska kyrkan är alltid gratis.

drop in-dop 10 oktober i adolfsbergs kyrka

Drop in-dop mellan klockan 11 och 16. Adolfsbergs kyrka ligger på Glomman 127 i Örebro. Har du frågor eller funderingar? Kontakta Inger Olsson på telefon 019-15 47 83. Vi ordnar med präst, musiker och lokal – och bjuder på tårta!

Drop in-dop 14 november i S:t Mikaels kyrka

Drop in-dop mellan klockan 11 och 14 i S:t Mikaels kyrka på Hjärstavägen 33. Frågor? Välkommen att kontakta oss på telefon 019-15 45 00.  Vi ordnar med präst, musiker och lokal – och bjuder på tårta!

Drop in-dop 28 november i S:t Nicolai kyrka

Drop in med möjlighet att förboka. S:t Nicolai kyrka i centrala Örebro. Har du frågor eller vill boka tid? Välkommen att kontakta oss på telefon 019-15 45 00.

Helt kostnadsfritt

Prästen går igenom dopgudstjänsten med er och ni får möjlighet att välja psalmer. Dopklänning finns att låna om så önskas. Dagen är helt kostnadsfri. Vi ordnar med präst, musiker och lokal.

Ta med

Allt som behövs är giltig legitimation och viljan att bli döpt. Barn under 18 år behöver båda vårdnadshavares tillstånd för att döpas.