Andlig vägledningsgrupp i Almby

"Varifrån kommer du och vart är du på väg?" Gruppen i andlig vägledning träffas en torsdag i månaden i Almby församlingshem, Örebro.

”Varifrån kommer du och vart är du på väg?”

Den frågan får Abrahams slavflicka Hagar av Guds ängel vid en källa i öknen (1 Mos 16:8). Vi tror att vi lever i en tid när det är särskilt viktigt att stanna upp och ställa sådana frågor, därför har vi en andlig vägledningsgrupp i ignatiansk anda som ses en gång i månaden och fördjupar våra liv i relation till Gud genom bibeltexter. Vill du vara med?

Kontakta Universitetspräst Per Pettersson, 019-154713 eller mail: per-axel.pettersson@svenskakyrkan.se

Vi ses i Almby prästgård en torsdag i månaden kl 13:30-15. Deltagandet är kostnadsfritt, men antalet platser är begränsat.