Foto: Kristin Lidell

Expedition för bokning av dop, vigsel, begravning och frågor

Expeditionen för Angereds, Bergsjöns, Kortedala och Nylöse församlingar som ingår i Nylöse pastorat är gemensam och finns i Hjällbo kyrka. När du klickar här kommer du till Nylöse pastorat.

expeditionen i Hjällbo kyrka kan du, via telefon, e-post eller på plats boka dop, vigsel och begravning. Hit vänder du dig också om du har allmänna frågor samt vill ha kontakt med präst eller diakon.

ÖPPETTIDER för besök:

tisdag 13–15
onsdag och torsdag 9–15 (lunchstängt 12-13)

• För samtal med präst eller diakon se kontaktuppgifter på hemsidan.
  • Kontakta gärna även kyrkans SOS LÄNK

E-POST:

Nylose.pastorat_svenskakyrkan.se

TELEFONNUMMER:

BESÖKS- OCH POSTADRESS:

Nylöse pastorat
Bergsgårdsgärdet 79
424 32 Angered

Besök gärna Nylöse pastorat på Facebook och Instagram.

Boka lokal

Minnesstunder och dopkaffe

Nu går det bra att hyra lokaler igen. Hör av dig till expeditionen om vad som gäller i de olika lokalerna.

Blankett för inträde i Svenska kyrkan

Dina uppgifter

Var vänlig markera de svar som är aktuella

Kyrkans SOS

Kyrkans SOS är en fristående ideell organisation som erbjuder kris- och samtalsjour. Du kan ringa SOS-telefonen eller skriva till SOS-brevlådan. Du får vara anonym. För dig mellan 12 och 25 år finns Nätvandrarchatten.