Pastorsexpeditionen

Till pastorsexpeditionen kan du vända dig om du vill boka dop, vigsel, begravning eller skicka kondoleans.
I samband med förrättningar finns möjlighet att låna/hyra någon av våra lokaler; Sockenstugan eller Åstorpsgården. Då vänder man sig också till pastorsexpeditionen.

Vi förmedlar kondoleans till följande fonder:
Nor-Segerstads församlingsgåva, Cancerfonden, Svenska kyrkans internationella arbete (ACT)  och Hjärt-lungfonden.
Vi har sedan januari 2019 kontantfritt på pastorsexpeditionen.

Man kan swisha vid beställning av kondoleans till Nor-Segerstads församlingsgåva, swishnummer är: 123 208 3731.
Övriga fonder sätts in på respektive plusgirokonto, kontakta pastorsexpeditionen.

Vårt telefonnummer är 054-22 44 020 och våra telefontider är:
Måndag, onsdag-fredag kl. 9-12, sista onsdagen i månaden även kl. 16-18 (gäller ej juni-augusti).
Tisdagar har vi stängt.

Man kan även maila oss på:
nor-segerstads.forsamling@svenskakyrkan.se

Våra öppettider för besök är:
Tisdagar har vi stängt.

Besöksadress: Åslidsgatan 4 A, 664 51  Vålberg