Församlingsexpedition

Här hjälper vi er med bokningar, frågor och avtal.

Välkommen att kontakta expeditionen.

Här får ni hjälp att..

Boka dop i någon av våra kyrkor.

Boka vigsel i någon av våra kyrkor.

Boka lokaler i våra församlingshem.

Kyrkobokföringen utförs på expeditionen. Dop, konfirmationer, vigslar och begravningar registreras i vår ministerialbok. Registreringar utförs både manuellt och digitalt.

Har ni frågor om gravrätter går det bra att ringa hit, här finns gravböckerna i arkivet.

Önskar ni teckna skötselavtal på en/flera gravar, på någon av våra kyrkogårdar, tecknas det här.

Informationsavdelningen finns också här på expeditionen. Här arbetar vi med hemsidan för Nättraby-Hasslö församling. Annonser i olika tidningar, affischer, och flera sociala medier, sköts och uppdateras regelbundet.

Önskar ni inträda och bli medlem i vår församling, så hjälper vi er här.

Har ni förslag på förbättringar, tankar och idéer om församlingen, så är ni varmt välkomna att dela med er. Vi vill ha din åsikt!

Församlingsexpeditionen

Öppet: Måndag till fredag 10.00-12.00.

Telefon. 0455-47455

E-post. Nättraby-Hasslö församling