Konfirmander

Här anmäler du dig till konfirmationen

Anmälningsformulär Konfirmation 2020/2021

Kryssa i grupp här nedan:

Allergi

Specialkost

Vad innebär det att konfirmera sig?

Att konfirmera sig innebär bland annat att du får möjlighet att ta reda på mer om vad det är att vara kristen idag. Är det att tro på en gubbe på ett moln? Att jorden skapades exakt på sju dagar? Visst, vi pratar om tro. Men det blir mycket annat också. Vi pratar om ondska, kärlek, rasism, rätt och fel, vad det innebär att vara god, och hur du ser på ditt värde.

I konfirmationen kommer du garanterat träffa nya och gamla kompisar att prata med och vi får många glada skratt tillsammans.

När träffas vi?

Till konfirmation 2020/2021:

1. Tisdagsgruppen är nu fullsatt, så man får ställa sig i kö om man vill gå i den. träffas tisdagar i Nättraby församlingshem
     en gång i veckan efter skolan. Kl. 15.30 - 17.00. Drop in fika kl. 15.00.    Konfirmandinskrivning 13 september.

2.  Fredagsgruppen träffas var tredje fredag i Nättraby församlingshem
      kl. 15.30 - kl. 18.00. Drop in fika kl. 15.00.                                             Konfirmandinskrivning 13 september.

3.  Sommargruppen träffas v. 24, v. 25 & v. 26 (2021) i Hasslö församlingshem. Denna grupp konfirmeras den 3 juli. Konfirmandinskrivning i december.