Barn och föräldrar samlas i Köpings kyrka där de sjunger och dansar tillsammans. Efter det ber de en bön, tänder ljus och sist fikar tillsammans.

Barn- och unga

Information om barn- & ungdomsverksamheten.

Vuxen-barngrupp - Start 4 oktober Nättraby & 6 oktober Hasslö!

Måndagar kl. 09.30 - 11.30 i Grönadals missionshus.

Onsdagar kl 9.30 – 11.30 i Hasslö församlingshem.

För barn i åldern 0-5 år! Ta med dig en vuxen så leker, pysslar och sjunger vi tillsammans. Här kan man dela erfarenheter och lära känna varandra. Vi fikar med mackor och frukt. Det krävs ingen föranmälan och du bestämmer själv hur länge du vill stanna och när du vill komma. Verksamheten är avgiftsfri.

Frågor? Kontakta Åsa Carlsson 0455-34 49 31  asa.carlsson@svenskakyrkan.se

Miniorerna - Start 6 oktober

Onsdagar med start 6 oktober
Hasslö församlingshem kl 15.00 – 16.30.

Det finns möjlighet att vi hämtar barn på fritis och går tillsammans till församlingshemmet.

Vem: Barn i klass 1-3

Kostnadsfritt.
Frukt kommer att finnas.

Maxantal: 17 st

Anmälan från den 20 september i formuläret här under.

Frågor? Kontakta Åsa Carlsson 0455-34 49 31 asa.carlsson@svenskakyrkan.se

Ungdomscafé - Start 6 oktober

För dig som går i klass 6-9 öppnar nu Ungdomscafé på onsdagarna i Hasslö församlingshem.
Det är öppet 16.30 -18.00 och här finns mackfika kostnadsfritt. Ingen anmälan behövs.
Här kan du spela spel, göra läxor och träffa kompisar. Här finns alltid någon att prata med.

Frågor? Kontakta Mariana Persson 0455-34 49 32 mariana.persson@svenskakyrkan.se

Mariana Persson