Nässjö pastorat

Nässjö pastorat Besöksadress: Mariagatan 20, 57132 NÄSSJÖ Telefon: +46(380)76400 E-post till Nässjö pastorat Webbplats

Barnkören Nötterna - Nässjö

Nötterna - barnkören för killar och tjejer 5-6 år. Här hittar du mer information och allt som händer under terminen.

Barnkören för dig 5-6 år, onsdagar kl 18.15-18.45. Kören för de allra minsta körsångarna. Fokus ligger på att ha roligt när man sjunger.

Vi använder oss av mycket rytmik, rörelsesånger och lekar, varvat med nya och gamla barnsånger.

Plats: Vi träffas i musikrummet i Mariagården, församlingshemmet bredvid Nässjö kyrka.

Ledare: Marianne Liderfelt telefon 072-517 38 00, Mia Ackeby 072-517 35 00.

Nu är vi igång igen!

Nytt för körerna är att vi kommer minska på hemskick av lappar. All info och kontakt sker via SUPERTEXT och här på HEMSIDAN.

Vi tror det blir smidigare för oss alla och alla datum, tider med mera finns alltid att hitta här om man glömmer bort vad som är sagt.

Skönt att slippa hålla koll på lappar hit och dit! :-)

Vi hoppas detta kommer att funka bra!

Lär info nedan!!