Nässjö pastorat Besöks- och postadress: Mariagatan 20, 57132 NÄSSJÖ Telefon: +46(380)76400 E-post till Nässjö pastorat

Barnkören Nötterna - Nässjö

Nötterna - barnkören för killar och tjejer 5-6 år. Här hittar du mer information och allt som händer under terminen.

NÖTTERNA

Barnkören för dig 5-6 år, onsdagar kl 18.15-18.45. Kören för de allra minsta körsångarna. Fokus ligger på att ha roligt när man sjunger.

Vi använder oss av mycket rytmik, rörelsesånger och lekar, varvat med nya och gamla barnsånger.

Plats: Vi träffas i musikrummet i Mariagården, församlingshemmet bredvid Nässjö kyrka.

Ledare: Marianne Liderfelt telefon 072-517 38 00, Mia Ackeby 072-517 35 00.

Nu är vi igång igen!

Vi försöker minska på hemskick av lappar. All info och kontakt sker via SUPERTEXT. Här meddelar ni också om ert barn har förhinder eller är sjuk och inte kommer på övning eller uppsjungning.

Vi hoppas detta kommer att funka bra! Säg till om det är problem med Supertext.

Lär info nedan!!