Barnkören High 5 - Nässjö

High 5 - kören för killar och tjejer i klass 3-5. Här hittar du mer information om allt som händer under terminen i High 5.

High 5 och Confetti fortsätter sina körövningar. Gäller tills vidare.

Pga den pågående pandemin vill vi att barn lämnas och hämtas vid Mariagårdens huvudentré tills vidare.

Information går även ut via SMS.

Extra information:

HIGH 5

Kören för dig i klass 3-5, onsdagar kl. 16.50-17.30.

Vi tycker det är roligt att sjunga i kör och vill utvecklas sångmässigt. Vi sjunger i stämmor, allt från klassiskt till pop och gospel. Vi medverkar i familjegudstjänster, advent, Lucia med mera.

Plats: Musikrummet i Mariagården, församlingshemmet bredvid Nässjö kyrka

Ledare:
Marianne Liderfelt telefon 0380-777 23 (072-517 38 00)
och Marie-Louise Lundquist telefon 0380-777 36 (072-517 35 00).

Tack för att ditt/dina barn sjunger med oss i våra körer. Vi träffas varje vecka och sjunger gamla och nya sånger.

VIKTIGT: Att barnen kommer så mycket som möjligt både på körövningar och uppsjungningar, och att ni meddela oss i tid om barnen inte kommer på uppsjungningar och övningar.

I Coronatider - VIKTIGT!
Det har kommit många barn till körerna nu i höst! Jätteskoj! Men vår rekommendation är att inte mer än en vuxen ska följa med körbarnet/körbarnen för att lämna eller hämta. Då kommer inte så många vistas i våra lokaler. Om ni har med syskon så är rörelserummet på första våningsplan öppet för lek och det finns bord att sitta vid för att rita, utanför rörelserummet. Där finns också många soffor att sitta i.

Bra att veta: Vi kommer inte ha kvar supertext (gamla körmedlemmar).
Vi startar en sms-grupp så fort alla har lämnat in mobilnummer.

Välkomna!