Barnkören High 5 - Nässjö

High 5 - kören för killar och tjejer i klass 3-6. Här hittar du mer information om allt som händer under terminen i High 5.

High 5

Kören för dig i klass 3-6, torsdagar kl. 16.00-16.45.

Vi tycker det är roligt att sjunga i kör och vill utvecklas sångmässigt. Vi sjunger i stämmor, allt från klassiskt till pop och gospel. Vi medverkar i familjegudstjänster, advent, Lucia med mera.

Plats: Musikrummet i Mariagården, församlingshemmet bredvid Nässjö kyrka

Ledare: Marianne Liderfelt telefon 072-517 38 00, Mia Ackeby 072-517 35 00.

* * *

Klicka här för att ladda ned en PDF-fil på vårt tänkta kör-program för våren 2019.

* * *

Nu är vi igång igen!

Vi försöker minska på hemskick av lappar. All info och kontakt sker via SUPERTEXT. Här meddelar ni också om ert barn har fått förhinder eller är sjukt och inte kan komma på övning eller uppsjungning.

Vi hoppas detta sätt kommer att funka bra! Hör av er om det är problem med supertext!

Läs info nedan!!