Nässjö pastorat Besöks- och postadress: Mariagatan 20, 57132 NÄSSJÖ Telefon: +46(380)76400 E-post till Nässjö pastorat

Barnkören High 5 - Nässjö

High 5 - kören för killar och tjejer i klass 3-6. Här hittar du mer information om allt som händer under terminen i High 5.

Våren 2018

Välkomna till en ny termin med våra körer. Tack att ditt/dina barn sjunger med oss!

VIKTIGT att barnen kommer så mycket som möjligt, både på övning och uppsjungning! Meddela om ni blir sjuka eller får förhinder!

Vi slutar ni med att dela ut lappar och skickar istället all information via SUPERTEXT. Det är jätteviktigt att ni säger till om det inte funkar, om ni inte får några meddelanden!!

Datum i vår:

4/3 klockan 16.00 Gudstjänst för små och stora i Skogskapellet

14/3 klockan 18.30 Musikcafé i Stora salen, Mariagården

11/4  klockan 18.30 Musikgudstjänst för små och stora i Nässjö kyrka, fika

23/5 klockan 18.30 Musikal och våravslutning i Nässjö kyrka

v 7 Sportlov

v 14 Påsklov

Varma hälsningar Mia och Marianne 072513800

High 5

Kören för dig i klass 3-6, onsdagar kl 16.45-17.30.

Vi tycker det är roligt att sjunga i kör och vill utvecklas sångmässigt. Vi sjunger i stämmor, allt från klassiskt till pop och gospel. Vi medverkar i familjegudstjänster, advent, Lucia med mera.

Plats: Musikrummet i Mariagården, församlingshemmet bredvid Nässjö kyrka

Ledare: Marianne Liderfelt telefon 072-517 38 00, Mia Ackeby 072-517 35 00.

Nu är vi igång igen!

Nytt för körerna är att vi kommer minska på hemskick av lappar. All info och kontakt sker via SUPERTEXT och här på HEMSIDAN.

Vi tror det blir smidigare för oss alla och alla datum, tider mm finns alltid att hitta här om man glömmer bort vad som är sagt.

Skönt att slippa hålla koll på lappar hit och dit!! :-)

Vi hoppas detta sätt kommer att funka bra!

Läs info nedan!!