Nässjö pastorat Besöks- och postadress: Mariagatan 20, 57132 NÄSSJÖ Telefon: +46(380)76400 E-post till Nässjö pastorat

Barnkören Confetti - Nässjö

Confetti - barnkören för killar och tjejer i klass 1-2. Här hittar du mer information om allt som händer under terminen i Confetti.

Hösten 2018 startar onsdagen den 29/8. Mer info kommer.

Välkomna till en ny termin med våra körer. Tack att ditt/dina barn sjunger med oss!

VIKTIGT att barnen kommer på så mycket som möjligt, både övning och uppsjungning! Meddela om ni blir sjuka eller får förhinder!

Vi slutar nu med att dela ut lappar och skickar istället all information via SUPERTEXT. Därför är det jätteviktigt att ni säger till om det inte funkar, om ni inte får några meddelanden!!

Varma hälsningar Mia och Marianne 0725173800

CONFETTI

Barnkören för för dig i klass 1-2, onsdagar kl 17.30-18.15. Kören med lite mer avancerad repetoar. Vi sjunger en del sånger på andra språk och kanske lite i stämmor.

Man får lära sig grunderna inom musikteori med hjälp av bland annat rytmikövningar och vi sjunger vid familjegudstjänster, advent och Lucia tillsammans med High 5.

Plats: Vi träffas i musikrummet i Mariagården, församlingshemmet bredvid Nässjö kyrka.

Ledare: Marianne Liderfelt telefon 072-517 38 00, Mia Ackeby 072-517 35 00.

Nu är vi igång igen!

Nytt för körerna är att vi kommer minska på hemskick av lappar. All info och kontakt sker via SUPERTEXT och här på HEMSIDAN.

Vi tror det blir smidigare för oss alla och alla datum, tider med mera finns alltid att hitta här om man glömmer bort vad som är sagt.

Skönt att slippa hålla koll på lappar hit och dit! :-)

Vi hoppas detta kommer att funka bra!

Lär info nedan!!