Barnkören Confetti - Nässjö

Confetti - barnkören för killar och tjejer i klass 1-2. Här hittar du mer information om allt som händer under terminen i Confetti.

CONFETTI

Barnkören för för dig i klass 1-2, onsdagar kl 17.30-18.15. Kören med lite mer avancerad repetoar. Vi sjunger en del sånger på andra språk och kanske lite i stämmor.

Man får lära sig grunderna inom musikteori med hjälp av bland annat rytmikövningar och vi sjunger vid familjegudstjänster, advent och Lucia tillsammans med de andra barnkörerna.

Plats: Vi träffas i musikrummet i Mariagården, församlingshemmet bredvid Nässjö kyrka.

Ledare:
Marianne Liderfelt telefon 0380-777 23 (072-517 38 00)
och Mia Schöier telefon 0380-777 36 (072-517 35 00).

Välkomna!

Nu är vi igång igen!

Vi försöker minska på hemskick av lappar. All info och kontakt sker via SUPERTEXT. Här meddelar ni också om ert barn fått förhinder eller är sjukt och inte kommer på övning eller uppsjungning.

Vi hoppas detta kommer att funka bra! Säg till om det är problem med supertext.

Lär info nedan!!