Barnkören Confetti - Nässjö

Confetti - barnkören för killar och tjejer i klass 1-2. Här hittar du mer information om allt som händer under terminen i Confetti.

CONFETTI - höststart 28/8

Barnkören för för dig i klass 1-2, onsdagar kl 17.30-18.15. Kören med lite mer avancerad repetoar. Vi sjunger en del sånger på andra språk och kanske lite i stämmor.

Man får lära sig grunderna inom musikteori med hjälp av bland annat rytmikövningar och vi sjunger vid familjegudstjänster, advent och Lucia tillsammans med de andra barnkörerna.

Plats: Vi träffas i musikrummet i Mariagården, församlingshemmet bredvid Nässjö kyrka.

Ledare: Marianne Liderfelt telefon 072-517 38 00, Mia Ackeby 072-517 35 00.

* * *

Klicka här för att ladda ned en PDF-fil på vårt tänkta kör-program för våren 2019.

* * *

Nu är vi igång igen!

Vi försöker minska på hemskick av lappar. All info och kontakt sker via SUPERTEXT. Här meddelar ni också om ert barn fått förhinder eller är sjukt och inte kommer på övning eller uppsjungning.

Vi hoppas detta kommer att funka bra! Säg till om det är problem med supertext.

Lär info nedan!!