Other languages with Google Translate

Nässjö pastorat Besöks- och postadress: Mariagatan 20, 57132 NÄSSJÖ Telefon: +46(380)76400 E-post till Nässjö pastorat

Norra Sandsjö-Bodafors kyrkokör

Norra Sandsjö-Bodafors kyrkokör är en 4-stämmig blandad kör med en härlig sångargemenskap.

Norra Sandsjö-Bodafors kyrkokör är en 4-stämmig blandad kör som övar i Norra Sandsjö församlingshem varje torsdag klockan 19.00-20.30.

Vi är ett 40-tal sångglada korister med en härlig sångargemenskap. Förutom att medverka med sång vid ett flertal gudstjänster i våra kyrkor brukar vi även sjunga vid till exempel Valborg-och Nationaldagsfirande i bygden.

Är du intresserad av att sjunga är du varmt välkommen till oss! Höstterminen 2018 startar vi torsdagen den 30/8.

Körledare: Bodil Karlsson

Kyrkokörens ordförande: Eva Karin Svahn

Norra Sandsjö-Bodafors kyrkokör vid Jubileumskonsert i Norra Sandsjö kyrka 25 november 2017 Bild: Erwin Ruff