Foto: Erwin Ruff

Norra Sandsjö-Bodafors kyrkokör

Norra Sandsjö-Bodafors kyrkokör är en 4-stämmig blandad kör med en härlig sångargemenskap.

Höststart 2021: 19/8

Obs! Med reservation för ändring, om riktlinjer i pandemin eller restriktioner från myndigheterna ändras.

***

Norra Sandsjö-Bodafors kyrkokör är en 4-stämmig blandad kör som övar i Norra Sandsjö församlingshem varje torsdag klockan 19.00-20.45.

Vi är ett 40-tal sångglada korister med en härlig sångargemenskap. Förutom att medverka med sång vid ett flertal gudstjänster i våra kyrkor brukar vi även sjunga vid till exempel Valborg-och Nationaldagsfirande i bygden.

Är du intresserad av att sjunga är du varmt välkommen till oss!

Körledare: Bodil Karlsson telefon 0380-777 22.

Kyrkokörens ordförande: Peter Nordvall

Norra Sandsjö-Bodafors kyrkokör vid Jubileumskonsert i Norra Sandsjö kyrka 25 november 2017 Foto: Erwin Ruff