Other languages with Google Translate

Norra Sandsjö-Bodafors kyrkokör

Norra Sandsjö-Bodafors kyrkokör är en 4-stämmig blandad kör med en härlig sångargemenskap.

Norra Sandsjö-Bodafors kyrkokör är en 4-stämmig blandad kör som övar i Norra Sandsjö församlingshem varje torsdag klockan 19.00-20.30.

Vi är ett 40-tal sångglada korister med en härlig sångargemenskap. Förutom att medverka med sång vid ett flertal gudstjänster i våra kyrkor brukar vi även sjunga vid till exempel Valborg-och Nationaldagsfirande i bygden.

Är du intresserad av att sjunga är du varmt välkommen till oss!
Hösten 2019 startar vi torsdagen den 22 augusti. Välkomna!

Körledare: Bodil Karlsson telefon 0380-51 51 14

Kyrkokörens ordförande: Eva Karin Svahn

Norra Sandsjö-Bodafors kyrkokör vid Jubileumskonsert i Norra Sandsjö kyrka 25 november 2017 Bild: Erwin Ruff