Munkedals församling

Tro, hopp & gemenskap!

Martin Modéus, iklädd lila biskopsskjorta, lutar armarna mot ett skrivbord.

Ärkebiskop Martin Modéus

Martin Modéus är Svenska kyrkans ärkebiskop. Han är den 71:a i ordningen sedan år 1164. Som ärkebiskop är han Svenska kyrkans främsta företrädare.

Svenska kyrkans flagga vajar mot en blå himmel.

Så tar sig Svenska kyrkan i Munkedal an framtidens utmaningar

Munkedals församling bjuder in till dialog den 23/11 i Foss kyrka

Kyrkis

För dig som är hemma med små barn

Diakon på plats

Är du i behov av samtal, gemenskap?

Babyrytmik

För små barn, 3 mån till 1 år

Barnkör

Går du i åk 1-3 och vill sjunga, tillsammans med andra?

Kvinnorna i Bibeln

en samtalsgrupp

Konfirmation

Konfirmationen är ett erbjudande till dig som är nyfiken på livet och vill veta mer om kristen tro och vad den kan betyda för dig.

Aktuellt i Munkedals Församling

Körer, konserter och övriga musikarrangemang

Konfirmation

Barn

Välkommen till våra barngrupper! Vi fikar, pysslar och har roligt tillsammans. Läs mer om våra olika grupper här.

Kyrkogårdsförvaltningen

Har du frågor om begravning, gravskötsel och kyrkogård? Vi ansvarar för begravningsverksamheten i Munkedals Församling

Vuxen

Grupper, Caféer, soppluncher och mycket mer - för dig mitt i livet!

Aktuellt från Svenska kyrkan

Prenumerera via RSS

Ärkebiskop Martins predikan vid mottagandet

Publicerad:

Predikan vid mottagandet av Martin Modéus som ärkebiskop, i Uppsala domkyrka 4 december.

Interfilms filmpris till Boy from heaven

Publicerad:

Boy from heaven av svenske regissören Tarik Saleh har tilldelats Interfilms pris 2022 vid Nordiska filmdagarna i Lübeck. Svenska kyrkan är en av medlemmarna i Interfilm och finns med i juryn.

Nära livet

Publicerad:

Tony Mellgren är begravningsentreprenör med finskt ursprung. Han har mött många landsmän i sorgesammanhang.

Hopp om liv bortom liv - en betraktelse i allhelgonatid

Publicerad:

Jesus talar ofta om sig själv som ett ljus i mörkret, en påminnelse om Guds synsätt. Där Gud är, där är liv. Hos Gud finns inte mörkret, utan ljus.

Kirkon työntekijät kertovat

Publicerad:

Mikä antaa voimaa työarjessa? Mikä on tärkein työtehtäväsi? Kuusi työntekijää eri puolilta maata kertoo, mikä heitä työssä kantaa ja motivoi.