Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Ung ideell

I Lundby församling finns många verksamheter med uppgifter där du som ung behövs och kan göra en insats.

Det är viktig att få känna sig delaktig och i församlingen finns många öppna mötesplatser där du kan komma när du vill och hinner. Utöver dessa finns det även många verksamheter med uppgifter där du behövs och kan göra en insats.

Vi är bra på olika saker och det finns stor variation på uppgifter, allt från att fixa mat och baka på läger eller till lovverksamhet. Vara med i musikgrupp, att finnas med och ha uppdrag i våra gudstjänster, till att vara ung ledare i någon barngrupp eller konfirmandgrupp.

Som ung ideell medarbetare får du utbildning, handledning samt vara med på happenings tillsammans med andra unga ideella i församlingen. Du får inbjudan till skidresa, inspirationsdagar och att pilgrimsvandra tillsammans på Kristi himmelsfärd.

Nyfiken på att bli ung ideell? Hör av dig!

Är du nyfiken på att bli ung ideell i Lundby församling? Hör av dig till Ungdomsteamet!