församlingshemmet S:t Persgåren
Foto: Ingrid del Castillo

S:t Persgården

Församlingshemmet i Leksand heter S:t Persgården. Vi som arbetar här är husmor, präst, diakoner, musiker, samt barn och ungdomsledare.

COVID19
Med anledning  av  myndigheternas restriktioner på allmänna sammankomster om  max 8 personer sedan den 24 november. Sedan 1 juni  gäller 50  gräns sittande på anvisad plats.  Utomhus utan anvisad plats gäller 100 personer.  Vi öppen servering ska sällskap hålla minst en meters avstånd från andra sällskap.
Vid frågor Kontakta pastorsexpeditionen
0247-80700

S:t Persgårdens trivsamma lokaler som invigdes 1988. Lokalerna  är anpassade för större eller mindre grupper och barnverksamhet.  Här kan man boka minnesstunder, dopkaffe, konferenser m.m. Under samma tak sker även församlingens verksamheter för barn, ungdom och vuxna. Föräldrar och barn 0-5 år är välkomna till Kyrkis, vår öppna barnverksamhet.

För boking av minnesstunder och konferenser mm
kontakta husmor:   e-post,  tel: 0247-80740

Adress: Kyrkallén 6, 793 31, Leksand