församlingshemmet S:t Persgåren
Foto: Ingrid del Castillo

S:t Persgården

Församlingshemmet i Leksand heter S:t Persgården. Vi som arbetar här är husmor, präst, diakoner, musiker, samt barn och ungdomsledare.

S:t Persgårdens trivsamma lokaler som invigdes 1988. Lokalerna  är anpassade för större eller mindre grupper och barnverksamhet.  Här kan man boka minnesstunder, dopkaffe, konferenser m.m. Under samma tak sker även församlingens verksamheter för barn, ungdom och vuxna. Föräldrar och barn 0-5 år är välkomna till Kyrkis, vår öppna barnverksamhet.

För boking av minnesstunder och konferenser mm
kontakta husmor:   e-post,  tel: 0247-80740

Adress: Kyrkallén 6, 793 31, Leksand

Kyrkisavslutning med barnkör

Barn och unga i Leksand

Leksands församling erbjuder olika verksamheter för barn och ungdomar från noll år upp till konfirmationsåldern

Vuxenverksamhet, Leksand

Välkommen till våra öppna gemenskapsträffar bibelstudiegrupp och ideellt engagerade.

Spelmän, Barnkör och vuxenkörerer

Kör och Musikliv, Leksand

Leksands församling har körer för nästan alla åldrar. Välkommen och sjung gammal som ung!

Fairtademärkt choklad

Handla rättvist

Som återförsäljare stödjer kyrkan en rättvis handel med rättvisa villkor för producenter i utvecklingsländer.

I krykbänken

Kyrkans verksamheter och Covid-19

Gudstjänster och andakter firas i våra kyrkor som vanligt. Från och med 9 februari tas restriktioner bort men vi fortsätter att vara försiktiga.