Leksands Pastorat Besöksadress: Kyrkallén 23, 79331 LEKSAND Telefon: +46(247)80700 E-post till Leksands Pastorat Webbplats

S:t Persgården

Församlingshemmet i Leksand heter S:t Persgården. Vi som arbetar här är husmor, präst, diakoner, musiker, samt barn och ungdomsledare

Välkommen till S:t Persgårdens trivsamma lokaler som invigdes 1988. Lokalerna  är anpassade för större eller mindre grupper och barnverksamhet.  Här kan man boka minnesstunder, dopkaffe, konferenser m.m. Under samma tak sker även församlingens verksamheter för barn, ungdom och vuxna. Föräldrar och barn 0-5 år är välkomna till Kyrkis, vår öppna  barnverksamhet. I vår vår rättvisebod som finns i samma lokaler som kyrkisverksamheten kan man fynda rättvisemärkta produkter och presenter.

För boking av minnesstunder och konferenser mm
kontakta husmor:   e-post,  tel: 0247-80740

Adress: Kyrkallén 6, 793 31, Leksand