Kvistofta församling Besöksadress: Kvistofta församling, Frösögatan 1, 25730 Rydebäck Postadress: Kvistofta församling, Box 14, 25721 Rydebäck Telefon: +46(42)373300 E-post till Kvistofta församling

Ledarskola

Att vara ledare i en konfirmandgrupp, är en härlig utmaning! Konfirmander behöver både unga och oerfarna ledare som gamla och erfarna ledare. Ett bra ledarskap kräver förberedelser och det vill vi ge er som antar denna härliga utmaning!

Vi erbjuder LEDARSKOLA!

Här pratar vi om olika ledarstilar - Hur är en bra ledare? Vi pratar om grupputveckling, om vår Gudsbild och människosyn. Vi går igenom ledarens 10 budord och olika metoder. Alla har vi erfarenhet av ledarskap och därför har vi mycket att ge varandra.

Några röster från årets ledarskola.

Varför vill du bli ledare?

Jag vill bli ledare för jag tycker det verkar kul, för att jag hade så otroligt roligt under min konfirmandtid och att ledarna gjorde det roligt och den känslan vill jag föra vidare. Mina förväntningar på att vara ledare är att jag ska lära mig ta ansvar, att jag ska bli tryggare med att  prata och leda en grupp. Jag hoppas det ska bli roligt och utvecklande, men att det är nog mer jobb än jag först trodde.

Hur rustar Ledarskolan dig?

I Ledarskolan förbereds jag på att prata inför grupp, våga ta initiativ, vad man ska tänka på när man leder en grupp, som att komma i tid och alltid vara väl förberedd.

Ledarskolan är för dig som är konfirmerad. Vi träffas ca.6 gånger på söndagar under ett läsår och det ingår praktik på ett helgläger.

Är du intresserad, ålder har ingen betydelse så länge du är konfirmerad, kontakta:

Ingrid Ristinmaa

Kvistofta församling