Kvistofta församling Besöksadress: Kvistofta församling, Frösögatan 1, 25730 Rydebäck Postadress: Kvistofta församling, Box 14, 25721 Rydebäck Telefon: +46(42)373300 E-post till Kvistofta församling

Kompgrupp

Kom spela och sjung med oss!

Du som är 13+ och spelar något instrument eller gillar att sjunga och är trött på att göra det ensam, kom spela och sjung med oss.

Här finns möjlighet för dig att utvecklas och ha kul tillsammans med andra i en kompgrupp.

Du behöver inte vara proffs, men ha viljan att uttrycka ditt spelande och spela låtar som framförs i Gudstjänsterna.

Musikstilen är blandad och gruppen tillsammans väljer låtar vi tycker känns viktiga och aktuella.

Vi repar varannan söndag ca två timmar i Rydebäck församlingshem.

Så du som tycker detta låter kul, hör av dig! Och det gör du till:

Tina Spångberg

Kvistofta församling