Rödöns sockenstuga

Ett hem och en festsal

Mellan kyrkan och kyrkstugorna i Rödön finns Sockenstugan. Som en mötesplats för både fest och vardagsmöten. Här dukas det till dopfest och minnesstund. Här möts kyrkis och pågår babyrytmik. Här serveras kyrkkaffen och på samma gång är det barntillåtet och festligt. Köket är väl utrustat för att kunna ordna det mesta. Lokalen bokas genom Kyrkans Hus i Krokom. Ring 0640-171 00 så berättar man mer om sockenstugan.

Vad finns i RÖDÖNS SOCKENSTUGA?

Bild: IKON

Skapad: 2012-02-23 21:05:00

För den som fundera på att vara i Rödöns sockenstuga med dopfest eller minnesstund eller ett annat arrangemang kan det vara bra att i förväg ha lite grepp om vad som finns och saknas. Församlingen tar inte ut någon hyra när bokningen hör ihop med en kyrklig handling. Information och bokning görs på expeditionen i Krokom, Kyrkans Hus, 0640-171 00.

Här är några mått för den planeringen.

•  Kaffebryggare för 20 koppar
•  Diskmaskin:  JA