Våra härliga Miniminiorer! Idag har vi pratat om förlåtelse och om en liknelse som Jesus berättade som handlade om en hjärtlös man som inte efterskänkte en skuld trots att han själv fått en skuld efterskänkt. Barnen hade kloka och kärleksfulla funderingar i ämnet.
Foto: Liselotte Bergner.

Miniorerna i Nälden

Verksamhet för barn i åk 1-2. Vi träffas onsdagar i Näldens församlingshem 13.05-14.30. X-tra grupp pga många anmälningar.

Pga många anmälningar kommer vi att ha en grupp för barn födda 2013 vid namn ”Miniminiorer” - Obs! hösten 2020 FULLBELAGT!

...och en annan grupp för barn födda 2012 vid namn ”Miniorer”. Platser finns!

Lite som ett kyrkans fritids kommer miniorerna att fungera. Med massor av aktiviteter och pyssel, sång- och fundera tillsammans-stunder. Och kanske nåt spännande lägerdygn att se fram emot som grupp.

Verksamheten bygger på en kristen grund. Vi tar del av bibelberättelser, sjunger, målar, pysslar och leker tillsammans.

Vi har varje gång undervisning om det som är bärande i kristen tro.

Vi bjuder på mellis som består av smörgås, mjölk och frukt. Utifrån barnets bästa i förhållande till våra lokaler och personella resurser, tar vi emot 12 barn. Därutöver har vi en kö. Vid upprepad frånvaro utan giltig orsak går platsen till kön. All kostnad för verksamheten finansieras av medlemsavgifter och innebär inga ytterligare kostnader för dig som förälder.

Vi håller löpande kontakt via epost.

Ledare för verksamheten är Liselotte Bergner, församlingspedagog, se församlingsrutan nedan.

Vi använder följande studiematerial: Bibeln och Himmelrik – ett söndagsskolmaterial som följer kyrkoårets rytm.

Liselotte  Bergner

Liselotte Bergner