Kalmar domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget i Kalmar, 39232 KALMAR Postadress: Södra Vallgatan 25, 39232 KALMAR Telefon: +46(480)12300 E-post till Kalmar domkyrkoförsamling

Konfirmandledare

Tyckte du att din konfirmandtid var härlig. Vill du uppleva det igen, eller kanske hjälpa till och ge andra samma upplevelse? Då ska du bli konfirmandledare!
Som ledare är din uppgift att finnas i gruppen och se till att alla har det bra.
Som ledare kan du även leda lekar och övningar med konfirmanderna, om du vill. Dina upppgifter anpassas efter vad du vill göra och du får utvecklas i din egen takt.
Man är alltid flera ledare i en konfirmandgrupp för att stödja och hjälpa varandra.

I Kalmar domkyrkoförsamling finns flera unga konfirmandledare. De är ledare i de olika konfirmandgrupperna och flera ingår också i kyrkans unga i församlingen.

Du får föja med på läger och vara med på träffarna gratis.
Att ha varit ledare är en bra erfarenhet som gör att du utvecklas.

Om du är nyfiken får du jättegärna höra av dig till oss!

Konfirmandledarsamling, vi träffas till högmässan kl 11.00:

4 mars

10-12 maj pilgrimsvandring i Vadstena