Foto: Antonia Friskytt

Kafjärdens församling

Ett barn hjular framför altaret i en kyrka.

Vad händer i församlingen?

Mässa för små och stora i Kjula kyrka söndag den 3 mars kl 11.00 Upptäckarna är med och barnkör sjunger. Präst: Embla Trygg Musiker: Ulrika Johansson Lundkvist Diakon: Sofi Zettervall Pedagog: Kattis Thunqvist Kåberg Välkomna!

En kyrkogårdsarbetare klipper gräset runt gravstenarna med en åkgräsklippare.

Ledig tjänst

Vill du ha ett omväxlande arbete där du får göra skillnad för människor? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker en kyrkogårdsarbetare/kyrkvaktmästare på 100 %. Mer information hittar du på församlingens Facebook eller på arbetsförmedlingens sida. För frågor om tjänsten går det bra att kontakta Joakim Norgren, Vaktmästare: 0725735865

Barnverksamhet

Kafjärdens församling erbjuder olika mötesplatser för barn och ungdomar. Nedan finns information om de olika verksamheterna.

Vigsel

Vigselakten är en symbolhandling där vi som par lovar att vi vill älska och satsa helhjärtat på varandra hela livet.

Cantus Kafjärden

Cantus Kafjärden kören för dig/oss, som helt enkelt älskar att sjunga! Vi sjunger sånger från olika musikgenrer som t.ex. gospel, visa, pop, jazz, kyrkomusik och klassiskt. Kören brukar medverka vid församlingens gudstjänster (ca 2-3 gånger per termin) och har också egna konserter. Vårt mål är ju självklart att kören ska låta så bra som möjligt, men även det sociala är viktigt för oss. Att vi trivs och har kul ihop. Vi övar på onsdagar kl 18.30 - 20.30 i Jäders församlingshem. Är du intresserad av att börja sjunga i kören.  Mejla eller ring: Ola Sjönneby - 0703668355 ola.sjonneby@svenskakyrkan.se 

Trygghetsboende

Trygghetsboende

Är du intresserad av att hyra en lägenhet! Kontakta Britt-Marie Ljungquist 0733640101 för mer info. Trygghetsboendet är öppet från kl. 09.00-22.00 alla dagar i veckan.  Alla är välkomna att delta i våra aktiviteter.