Foto: Evelina Grönlund

Välkommen till Istorps Pastorat

Välkommen till Istorps pastorat, som består av Horreds, Istorps och Öxnevalla församlingar. Kom med i gemenskapen – i gudstjänster och verksamheter. Pastoratet vill också ta socialt ansvar, vara lokalt förankrat, ge vägledning och sprida hopp.

Välkommen - Vad söker du?

Vill du veta när något händer i församlingen? Gå till Kalendern. Under På gång hittar du information om aktuella händelser. Under Personal och kontakt hittar du våra kontaktuppgifter. Om du vill läsa mer om vad som händer under veckorna (barngrupper, kören, gudstjänster, bibelstudium med mera), klicka på Händer alltid. Leta du efter information kring Dop, Konfirmation, Vigsel eller Begravning? Gå till Kyrkan genom livet. Viktig information om oss (såsom våra kyrkor, vår vision, gravrätt, GDPR, sammanträdesprotokoll med mera) hittar du under just Information. Välkommen hit!

Lyssna till vår Podd Bibelsamtalet!

Vi vill uppmuntra fler att samtala om Bibelns texter - därför ger vi ut Podden ”Bibelsamtalet.” Varje vecka släpps ett nytt avsnitt, där vi samtalar om och utifrån kommande söndags evangelietext. Välkommen med i samtalet!

En präst sitter med hörlurar och pratar i mobiltelefon med bibeln uppslagen framför sig.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

Senaste avsnittet: Samtal om och utifrån Matteusevangeliet 11:25-27, inför Heliga Trefaldighets Dag/Missionsdagen, 26/5, då temat är ”Gud: Fader, Son och Ande.” Varmt välkommen att lyssna!

Avsnitt inför söndagen släpps senast tisdag morgon. Lyssna genom att klicka här (webbläsare) eller här (Spotify). Följer du länkarna hittar du även äldre avsnitt.

Från och med Maj: Bön, Lovsång och Mässa i Klockaregården.

Nu under de varmare månaderna firas alla gudstjänster under vardagarna i Horreds kyrka.

Så välkommen Horreds kyrka på:

Måndag           12:00              Middagsbön

Tisdag              12:00              Middagsbön

18:30              Bön och Lovsång

Onsdag            12:00              Middagsbön

18:15              Bön för fred i Ukraina, Israel och Palestina.

18:30              Mässa

Torsdag            12:00              Middagsbön

Fredag              12:00              Middagsbön

Orientering i kyrkoåret

Trefaldighetstiden

Här hittar du alla tider för kommande gudstjänster, verksamheter och evenemang.