Foto: Evelina Grönlund

Välkommen till Istorps Pastorat

Vi är Horreds, Istorps och Öxnevalla församlingar och vi vill på Jesu uppdrag och i Guds kraft vara en församling med välkomnande gemenskap, levande och livgivande gudstjänst, socialt ansvarstagande, lokalt förankrade, vägledande och hoppgivande. Välkommen med!

Välkommen - Vad söker du?

Vill du veta när något händer i församlingen? Gå till Kalendern. Under På gång hittar du information om aktuella händelser. Under Personal och kontakt hittar du våra kontaktuppgifter. Om du vill läsa mer om vad som händer under veckorna (barngrupper, kören, gudstjänster, bibelstudium med mera), klicka på Händer alltid. Leta du efter information kring Dop, Konfirmation, Vigsel eller Begravning? Gå till Kyrkan genom livet. Viktig information om oss (såsom våra kyrkor, vår vision, gravrätt, GDPR, sammanträdesprotokoll med mera) hittar du under just Information. Välkommen hit!

En präst sitter med hörlurar och pratar i mobiltelefon med bibeln uppslagen framför sig.

Bibelsamtalet – Vår PodCast!

Vi ger ut Podden ”Bibelsamtalet.” Vi vill med det uppmuntra fler att samtala om Bibelns texter. Varje tisdag släpps ett nytt avsnitt, där vi samtalar om och utifrån kommande söndags evangelietext. Välkommen med i samtalet!

Inför Sexagesima, 12 februari

Samtal om och utifrån Johannes 6:60-66, inför Sexagesima, då temat är "Det levande ordet." Lyssna genom att klicka här (webbläsare) eller här (Spotify). Följer du länkarna hittar du även äldre avsnitt.

Här hittar du alla tider för kommande gudstjänster, verksamheter och evenemang.