Meny

Barn & Familj

Här hittar du information om barn- & familjeverksamheten i Istorps pastorat. Kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan.

Söndagsfröna

Vår söndagsskola i Horreds kyrka – träffas vid gudstjänster i Horred under terminerna. Barnen är med en stund i början av gudstjänsten och går sedan till församlingshemmet tillsammans med sina ledare. När det är familjegudstjänst i någon av våra kyrkor är söndagsfröna med där.
Information: Elisabet Persson

Måndagskyrka

I Horreds församlingshem på måndagarna. Måndagskyrkan är indelad i två grupper:

  • 3-5 år kl 14-15
  • 6-9 år kl 15.30-17

Ledare är Elisabet Persson och Gunilla Sohlberg

KYRKIS

Vuxen-barngrupp ”Kyrkis” tisdagar 9-11.30 i Horreds församlingshem. För förskolebarn i vuxens sällskap. Ledare Elisabet Persson.

Torsdagsgruppen ”KUB”

Torsdagsgruppen ”KUB” är gruppen för dig mellan 10-12 år (4:an-6:an i skolan) och vi träffas i Horreds församlingshem på torsdagar 16-18. Drop in för att göra läxor från kl 15. 
På KUB läser vi bibeln och diskuterar tillsammans, vi leker, skrattar och ber tillsammans. Ibland bakar eller pysslar vi, eller leker mörkergömme...

Ledare är Emma Ekengren

Ungdomagruppen BATACH

Torsdagar 19.00 med drop in med pingis och häng från 18.30 i Horreds församlinghem. Batach är vår ungdomsgrupp för dig över 13. Batach betyder frimodig på hebreiska. Klockan 19 läser vi en bibeltext som vi samtalar om och därefter är det fika och caféet öppnar. Därefter spelar vi pingis, är med på någon planerad aktivitet eller bara är tillsammans. Ledare är Emma Ekengren.

Elisabet Persson

Elisabet Persson

Pedagog

Gunilla Sohlberg

Gunilla Sohlberg

Musiker