Barnkör

Att sjunga tillsammans är roligt, man blir glad av glädjen sång och musik förmedlar. Emma Bogren Isaksson är ledare för körerna Tallkottarna och Talliskören i Bergsvikens bönhus.

tallkottarna

Kom och prova sjunga i barnkör! Från förskoleklass till årskurs 3.

Tisdagar klockan 18.00-18.30, i Bergsvikens bönhus, Svensbyvägen 24. Ledare är Emma Bogren Isaksson.

Talliskören

För dig som tycker det är roligt att sjunga i kör, välkommen! Från årskurs 4-6.

Tisdagar klockan 18.45-19.45, i Bergsvikens bönhus, Svensbyvägen 24. Ledare är Emma Bogren Isaksson.

körskola för barn

Välkommen till körskola för barn, med klassisk repertoar som inriktning. För dig i årskurs 3-6! Vi lär oss att sjunga efter noter och hur man tar hand om sin röst. Vi övar in fina låtar, även flerstämminga låtar. Vi sjunger upp på gudstjänster och konserter när vi känner oss redo. Övningarna startar med mellanmål.

Onsdagar klockan 13.30-14.30, i Malmgården, Hortlaxvägen 30. Ledare är Christiane Rödder Steiner.

Emma Bogren Isaksson

Hortlax församling