Höörs församling

Höörs församling Besöksadress: Skolgatan 8, 24330 Höör Postadress: Box 104, 24322 Höör Telefon: +46(413)22095 E-post till Höörs församling Webbplats

Höörs församling

Höör, Munkarp, Hallaröd, Norra Rörum och Tjörnarp.

Oavsett om du betraktar dig som troende, sökare eller tvivlare, så finns vi här för att dela dina funderingar kring livet och vad det innebär att vara människa.

Här finns ett rum och ett sammanhang där du kan ställa frågorna. Tillsammans letar vi efter svaren.

Läs kalendariet och hitta något som du gillar!

Vad händer i Höör?

Läs kalendariet och hitta något som du gillar!

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får du välja vilka som ska få ditt förtroende att styra kyrkan de kommande fyra åren. Missa inte din möjlighet att påverka.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Välkommen att äta tisdagslunch I Höörs församlingshem.

Tisdagslunch

Välkommen att äta tisdagslunch I Höörs församlingshem. 30 maj serveras kyckling och pastasallad. Endast 50 kronor (bröd, dryck, kaffe och liten kaka) Maten serveras mellan kl. 11.30 och 12.30 sitt gärna kvar med din kaffekopp i lugn och ro. OBS! Detta är sista tisdagslunchen för terminen. Vi ses igen i september.

Vi lyssnar på dig! Du kan ringa eller skriva. Vi har öppet varje dag året runt. Vi som svarar är volontärer, utbildade för uppgiften. Samtalen är konfidentiella och du får vara anonym.

Att dela det svåra med någon gör skillnad - Kyrkans Jourtjänst finns för dig!

Expeditionens öppettider

Måndag, tisdag och torsdag kl. 8–15.
Fredag kl. 8–13.