Höörs församling

Höörs församling Besöksadress: Skolgatan 8, 24330 Höör Postadress: Box 104, 24322 Höör Telefon: +46(413)22095 E-post till Höörs församling Webbplats

Höörs församling

Höör, Munkarp, Hallaröd, Norra Rörum och Tjörnarp.

Oavsett om du betraktar dig som troende, sökare eller tvivlare, så finns vi här för att dela dina funderingar kring livet och vad det innebär att vara människa.

Här finns ett rum och ett sammanhang där du kan ställa frågorna. Tillsammans letar vi efter svaren.

Den 17 september är det kyrkoval. Var med och forma framtidens kyrka. Det dags att välja personer som får vara med och påverka hur vår kyrka ska se ut.

Valet i Höörs församling

Här hittar du kontaktuppgifter till oss som är anställda i Höörs församling. Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Personal

Information om gudstjänster och annat som är planerat!

Vad händer i Höörs församling?

Information om gudstjänster och annat som är planerat!

Tisdagslunchen tar sommaruppehåll och vi önskar er välkomna åter i höst den 5 september. Glad sommar!

Tisdagslunch

Träffpunkterna är Svenska kyrkans öppna verksamhet för barn i sällskap med vuxen. Vi samtalar, leker har andakt och samling, sjunger, dricker kaffe, te och saft mm.

Träffpunkterna

Expeditionens öppettider