Höörs församling

Höörs församling

Höör, Munkarp, Hallaröd, Norra Rörum och Tjörnarp.

Oavsett om du betraktar dig som troende, sökare eller tvivlare, så finns vi här för att dela dina funderingar kring livet och vad det innebär att vara människa.

Här finns ett rum och ett sammanhang där du kan ställa frågorna. Tillsammans letar vi efter svaren.

Att resa sig starkare

Fastekampanjen 2018

Att resa sig starkare

Brödförsäljning

Baka bröd och/eller köpa bröd

Ankrace

25 mars 2018

Loppet är sanktionerat av Skånes friidrottsförbund.

Höörsloppet Hejda Hungern

Ett välgörenhetslopp går överskottet går till Utrota Hungern - svenska kyrkans internationella arbete. Ett samarrangemang mellan Svenska kyrkan i Höör, Höörs kommun, Höörs IS, Edens skola och Nionde träningsstudio. Loppet är sanktionerat av Skånes friidrottsförbund.

Här hittar du kontaktuppgifter till oss som är anställda i Höörs församling. Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Personal

Information om gudstjänster och annat som är planerat!

Vad händer i Höörs församling

Information om gudstjänster och annat som är planerat!

Välkommen att äta tisdagslunch i Höörs församlingshem,
kl. 11.30-12.30. Sitt gärna kvar och drick kaffe i lugn och ro.
Pris 50 kr då ingår bröd, dryck, kaffe och en liten kaka.
Ingen föranmälan.  Start 16 januari- 29 maj 2018.
Meny, se under rubriken  "Vad händer i Höörs församling"!

Tisdagslunch

Välkommen att äta tisdagslunch i Höörs församlingshem, kl. 11.30-12.30. Sitt gärna kvar och drick kaffe i lugn och ro. Pris 50 kr då ingår bröd, dryck, kaffe och en liten kaka. Ingen föranmälan. Start 16 januari- 29 maj 2018. Meny, se under rubriken "Vad händer i Höörs församling"!

Våren 2018 startar vi upp en konfirmationsgrupp för vuxna

Vuxenkonfirmation