Other languages with Google Translate

Höörs församling

Höör, Munkarp, Hallaröd, Norra Rörum och Tjörnarp.

Här hittar du kontaktuppgifter till oss som är anställda i Höörs församling. Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Personal

Kyrkans utsträckta hand

Kyrkans utsträckta hand

Första tisdagslunchen för den här terminen serveras den 4 september.

Tisdagslunch

Första tisdagslunchen för den här terminen serveras den 4 september. Tisdagsluncherna serveras i Höörs församlingshem kl. 11.30-12.30 varje tisdag hela terminen. Sista lunchen serveras den 11 december. Klicka in på "Vad händer i Höörs församling" och rätt datum så ser ni vad som serveras. Välkommen!

Expeditionens öppettider

Måndag, tisdag och torsdag kl. 8.00–15.00