Höörs församling

Höör, Munkarp, Hallaröd, Norra Rörum och Tjörnarp.

Oavsett om du betraktar dig som troende, sökare eller tvivlare, så finns vi här för att dela dina funderingar kring livet och vad det innebär att vara människa.

Här finns ett rum och ett sammanhang där du kan ställa frågorna. Tillsammans letar vi efter svaren.

Här hittar du kontaktuppgifter till oss som är anställda i Höörs församling. Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Personal

Information om gudstjänster och annat som är planerat!

Vad händer i Höörs församling

Information om gudstjänster och annat som är planerat!

Välkommen att äta tisdagslunch i Höörs församlingshem,
kl. 11.30-12.30. Sitt gärna kvar och drick kaffe i lugn och ro.
Pris 50 kr då ingår bröd, dryck, kaffe och en liten kaka.
Ingen föranmälan.  Start 16 januari- 29 maj 2018.
Meny, se under rubriken  "Vad händer i Höörs församling"!

Tisdagslunch

Välkommen att äta tisdagslunch i Höörs församlingshem, kl. 11.30-12.30. Sitt gärna kvar och drick kaffe i lugn och ro. Pris 50 kr då ingår bröd, dryck, kaffe och en liten kaka. Ingen föranmälan. Start 16 januari- 29 maj 2018. Meny, se under rubriken "Vad händer i Höörs församling"!

Expeditionens öppettider

Måndag, tisdag och torsdag kl. 8.00–15.00