Other languages with Google Translate

Höörs församling

Höör, Munkarp, Hallaröd, Norra Rörum och Tjörnarp.

Här hittar du kontaktuppgifter till oss som är anställda i Höörs församling. Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Personal

Information om gudstjänster och annat som är planerat!

Vad händer i Höörs församling

Information om gudstjänster och annat som är planerat!

Välkommen att äta tisdagslunch i Höörs församlingshem,
kl. 11.30-12.30. Sitt gärna kvar och drick kaffe i lugn och ro.
Pris 50 kr då ingår bröd, dryck, kaffe och en liten kaka.
Ingen föranmälan.  Start 16 januari- 29 maj 2018.
Meny, se under rubriken  "Vad händer i Höörs församling"!

Tisdagslunch

Välkommen att äta tisdagslunch i Höörs församlingshem, kl. 11.30-12.30. Sitt gärna kvar och drick kaffe i lugn och ro. Pris 50 kr då ingår bröd, dryck, kaffe och en liten kaka. Ingen föranmälan. Start 16 januari- 29 maj 2018. Meny, se under rubriken "Vad händer i Höörs församling"!

Expeditionens öppettider

Måndag, tisdag och torsdag kl. 8.00–15.00