Other languages with Google Translate

Höörs församling Besöksadress: Skolgatan 8, 24330 Höör Postadress: Box 104, 24322 Höör Telefon:+46(413)22095 E-post till Höörs församling

Höörs församling

Höör, Munkarp, Hallaröd, Norra Rörum och Tjörnarp.

Här hittar du kontaktuppgifter till oss som är anställda i Höörs församling. Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Personal

Tisdagslunchen för vårterminen 2019  startar den 15 januari. Serveras i Höörs församlingshem kl. 11.30-12.30. Mat, dryck, bröd, kaffe och liten kaka ingår i priset som är 50 kronor.

Tisdagslunch

Tisdagslunchen för vårterminen 2019 startar den 15 januari. Serveras i Höörs församlingshem kl. 11.30-12.30. Mat, dryck, bröd, kaffe och liten kaka ingår i priset som är 50 kronor. Man får gärna sitta kvar och dricka kaffe och prata. Öppet för alla. Ingen föranmälan. Klicka in på "Vad händer i Höörs församling" och rätt datum så ser ni vad som serveras. Välkommen!

Expeditionens öppettider

Måndag, tisdag och torsdag kl. 8.00–15.00