Höörs församling

Höörs församling

Höör, Munkarp, Hallaröd, Norra Rörum och Tjörnarp.

Oavsett om du betraktar dig som troende, sökare eller tvivlare, så finns vi här för att dela dina funderingar kring livet och vad det innebär att vara människa.

Här finns ett rum och ett sammanhang där du kan ställa frågorna. Tillsammans letar vi efter svaren.

Reformationsutställning - sista chansen!!

I år är det 500 år sedan Martin Luther den 31 oktober 1517 anslog sina 95 teser på kyrkporten i Wittenberg. Lördag 25 november kl 10-15 är sista chansen för guidade visningar av vår reformationsutställning i Höörs kyrka. Söndag 26 november kl 11.00 Mässa i Höörs kyrka. Avslutningsfest med fika i kyrkan efter gudstjänsten.

Lutherrosen

Sjung in julen med Carols vid Betlehem

Konfirmation

Här hittar du kontaktuppgifter till oss som är anställda i Höörs församling. Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Personal

Information om gudstjänster och annat som är planerat!

Vad händer i Höörs församling?

Information om gudstjänster och annat som är planerat!

Dagens lunch, se under fliken Vad händer i Höörs församling?
Dryck,bröd, kaffe och liten kaka ingår. Pris 50 kr.

Tisdagslunch

Dagens lunch, se under fliken Vad händer i Höörs församling? Dryck,bröd, kaffe och liten kaka ingår. Pris 50 kr. Ej föranmälan. Lunchen serveras mellan kl.11.30-12.30 man får gärna sitta kvar med sin kaffekopp. Välkomna!

Loppet är sanktionerat av Skånes friidrottsförbund.

Höörsloppet Hejda Hungern

Ett välgörenhetslopp går överskottet går till Utrota Hungern - svenska kyrkans internationella arbete. Ett samarrangemang mellan Svenska kyrkan i Höör, Höörs kommun, Höörs IS, Edens skola och Nionde träningsstudio. Loppet är sanktionerat av Skånes friidrottsförbund.

Expeditionens öppettider

Måndag, tisdag och torsdag kl. 8.00–15.00