Höörs församling

Höörs församling

Höör, Munkarp, Hallaröd, Norra Rörum och Tjörnarp.

Oavsett om du betraktar dig som troende, sökare eller tvivlare, så finns vi här för att dela dina funderingar kring livet och vad det innebär att vara människa.

Här finns ett rum och ett sammanhang där du kan ställa frågorna. Tillsammans letar vi efter svaren.

Vuxen

Här hittar du kontaktuppgifter till oss som är anställda i Höörs församling. Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Personal

Information om gudstjänster och annat som är planerat!

Vad händer i Höörs församling?

Information om gudstjänster och annat som är planerat!

Dagens lunch, se under fliken Vad händer i Höörs församling?
Dryck,bröd, kaffe och liten kaka ingår. Pris 50 kr.

Tisdagslunch

Dagens lunch, se under fliken Vad händer i Höörs församling? Dryck,bröd, kaffe och liten kaka ingår. Pris 50 kr. Ej föranmälan. Lunchen serveras mellan kl.11.30-12.30 man får gärna sitta kvar med sin kaffekopp. Välkomna!

Höörs församling kommer på olika sätt att uppmärksamma att det är 500 år sedan Martin Luther den 31 oktober 1517 anslog sina 95 teser på kyrkporten i Wittenberg.

Reformationsutställning

Expeditionens öppettider