grön bibel på ett bord
Foto: Ikon

Bibelsamtal om livets frågor

Fyra tisdagar 19.10 - 20.30 i församlingsgården

Vi utforskar vad Bibeln har att säga om några av de frågor som vi väl alla har att hantera i vårt vardagsliv, förr eller senare. Välkommen att vara  med - en gång eller flera.

Tid - tisdag 14 september

Vi samtalar om tid. Hur ska jag få min tid att räcka till för allt jag vill göra? Vad står det i Bibeln om livspusslet, arbetstiden och fritiden?

Pengar - 28 september

Hur ska jag få pengarna att räcka? Borde jag dela med mig?

Miljö & klimat - 12 oktober

Tycker Gud extra mycket om dem som sorterar sina sopor, och tar tåget istället för bilen eller flyget?

Makten & jämlikheten - 26 oktober

Vem ska bestämma när vi tycker olika? Och är inte alla människor lika mycket värda?

Du behöver inte ha några förkunskaper om Bibeln, men livserfarenhet och nyfikenhet underlättar. Och kanske vill du dela med dig aav några tankar och tips?

Starttiden 19.10 är satt för att den som vill ska hinna vara med på mässan kl. 18.30.

Staffan Holmquist

Mer om Staffan Holmquist