Heliga Korsets församling Besöksadress: Kungsgårdsvägen 2B, 39237 KALMAR Postadress: Södra Vallgatan 25, 39231 KALMAR Telefon:+46(480)421440 E-post till Heliga Korsets församling

Musikcafé

Torsdagar kl: 19.00 i Korsets Församlingsgård

Välkomna till ännu en säsong med musikcaféer vid Korsets Församlingsgård. Caféerna startar kl: 19.00 och är slut mellan kl: 20.30 och 21.00. Då har vi hunnit lyssna till trivsam musik, fikat och kanske köpt lotter! Fritt inträde - bra ändå!

27/6 Kalmar dragspelsklubb underhåller. Kanske blir det någon allsång också!

4/7   ”Swing it, Magistern”. Linnéa, Martina och Rebecka i gruppen ”VILDKALLA” sjunger svängig musik!

11/7  ”Kristina från Duvemåla & Moberg”. De vackraste sångerna ur musikalen med samma namn samt historien om Wilhelm Mobergs utvandrarepos. Pernilla Ingvarsdotter, sopran, Yelena Alleddawi, piano, Ingrid Nettervik, Wilhelm Moberg-sällskapet.

18/7  Träblåsensemblen YMCA svarar för programmet. Kanske bjuder de även på en hemlig gäst?

25/7  ”Mary Lou Williams revisited”. Ett program om den amerikanska jazzpianisten och kompositören Mary Lou Williams. Isabell Gustafsson-Ny, piano, Wilhelm Bromaner, kontrabas, Konrad Agnas, trummor.

1/8     Jazz Firends under ledning av Hans Duned bjuder på härlig jazz- och swingmusik!

Lars Jonsson