Other languages with Google Translate

Frivilligarbete

Gör skillnad - agera!

Vill du vara med och agera för en värld där kärlek, empati och solidaritet råder före allt annat? I Svenska kyrkan finns möjlighet för alla att engagera sig såväl lokalt, nationellt som internationellt. Vi har en organisation där du kan få ledning, stöttning, utbildning med mera.

I Hedebygdens församling vill vi utveckla det frivilligarbete som redan finns. Vi vill att församlingens arbete präglas av församlingsborna, och i det arbetet vill vi ha med dig. Din uppgift kan vara liten eller stor, sporadisk eller regelbunden. Du väljer själv.

Kanske finns en uppgift som passar just dig? Kanske har du några speciella intressen eller yrkeserfarenheter som kan komma till nytta i vår församling? Vill Du bidra med kunskaper, erfarenheter och tid? Vi har många uppgifter som väntar för Dig som vill finnas med i utvecklingen av vår verksamhet. Kontakta pastorsexpeditionen om du är intresserad av att bidra på något sätt!

Läs mer om nationellt och internationellt frivilligarbete.

Kontakt hedebygdens församling

Mailadress: